Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаРукомет

Šljivančanin napustio klub

Radosav Šljivančanin

Sportski direktor Rukometnog kluba Crvena zvezda Radosav Šljivančanin, posle samo mesec dana boravka na navedenoj funkciji napustio je naš rukometni kolektiv. O razlozima koje su dovele do ovakvog poteza, Šljivančanin je izjavio:

– Više nisam sportski direktor RK Crvena zvezda. Postavljen sam od strane Igora Butulije i Nenada Peruničića, ali ne znam da li je sve to uopšte bilo regularno, pošto niti jedan od članova Upravnog odbora nije potpisao moj ugovor. Problem u Crvenoj zvezdi je što nema sistema. Trenutno jedan čovek i privređuje i donosi novac i radi sa ekipom, a to je Igor Butulija. Od njega se sve očekuje, a morao bi da se usresredi samo na teren. Međutim, i pored svega nisam zatvorio vrata u Crvenoj zvezdi. Možda se i vratim, ali je neophodno da se organizaciona struktura promeni. Klub mora da dobije novu upravu i predsednika.

Повезане вести

3 comments

Igor сеп 14, 2011 at 13:01

Zaboravio je da kaze da trenutno jedan covek unistava nas klub, a i reprezentaciju – Igor Butulija!!!

Reply
marko2004 сеп 13, 2011 at 22:49

e super jos nismo ni poceli a vec ostavke, vec se iznosi prljav ves!!!!!
vracaj se u klub i radi svoj poso ostalo ce da se resi!!!!

Reply
atza87 сеп 13, 2011 at 23:44

Gde da se vrati, na koju funkciju?! Zar ne shvatas da je covek radio ono za sta nije izabran i da nije lud da ima neku odgovornost a nikakve papire za to nema. Posle bi njega jurili „navijaci“ da ga pljuju zbog ne uradjenog posla kako treba… Potpuno se slazem sa tom odlukom, jer vec 2 godine je sve spalo na Igora isto kao sto je bilo spalo na Pesica u proslom mandatu..

Reply

Leave a Comment