Moja Crvena Zvezda
Регионална лигаРукомет

Zvezda ipak igra SEHA ligu

SEHA liga

Svi ljubitelji rukometa i RK Crvena zvezda mogu da odahnu. Tokom sezone 2011/12, naš rukometni kolektiv igraće u jednoj od najačih evropskih rukometnih liga.

Rukovodstvo RK Crvena zvezda danas je donelo odluku da će i pored svih novonastalih problema nastupati u regionalnoj SEHA ligi. Ovu vest sa oduševljenjem je dočekalo i rukovodstvo SEHA lige, jer bez obzira što objektivno gledajući RK Crvena zvezda teško da može da se nosi sa ekipama kao što su Zagreb, ili Bosna, Zvezda je najveći magnet za publiku i opstanak ove lige ipak je zavisio samo od nas. Sa druge strane, određeno je da će umesto Partizana, koji je odustao od takmičenja, u SEHA ligi ipak biti još jedan srpski klub, a to je sasvim zasluženo višestruki šampion i Evrope i nekadašnje SFRJ, ekipa šabačke Metaloplastike.

Prvi susret naši rukometaši odigraće u okviru 2. kola, kada će gostovati u Slovačkoj ekipi Tatrana narednog vikenda, a susret 1. kola protiv ekipe Nekse iz Našica biće naknadno odigran.

Повезане вести

9 comments

srdjan сеп 13, 2011 at 23:38

Па јер смо добили спонзора за лигу? Спомињала се нека Хрватска компанија……

А за пренос то је смешно, мислим да НИЈЕДНА телевизија не преноси???? Да се среди нешта па преко Звезда ТВ да се успостави пренос. Или могу сами да снимају мечеве па преко Ustreama да гледамо. За то барем не требају значајна средства!

Reply
jo сеп 13, 2011 at 23:47

Ma kakvi hrvati.

Reply
dzo593 сеп 13, 2011 at 23:02

jel prenosi neko??????

Reply
Mile сеп 13, 2011 at 23:29

Tuzno, nijedna televizijska stanica iz Srbije nije pokazala interes da preuzme prenose ove lige, a sledece godine smo domacini evropskog prvenstva u rukometu. Vaze pravo da znate sve, jbm ti nacionalni sevis svih gradjana

Reply
ZVEZDAS сеп 13, 2011 at 22:55

Super! Ne slazem se sa urednikom ove vesti da Zvezda ne moze da se nosi sa Bosnom pre svega, mislim presmesno… Ne da moze, nego cemo da ih dobijemo kad pozele! Zagreb je najaci u ligi a i sire, ali i sa njim kuci uz podrsku delija mozemo da igramo! Napred Zvezdoooo

Reply
Blade_DS сеп 13, 2011 at 23:03

Још један интернет навијач….“уз подршку Делија“….уместо што коментаришеш по нету, боље би било да дођеш на понеку текму ! 😉

Reply
zvezdas сеп 13, 2011 at 23:26

Delijo, ne zivim u Srbiju, tako da ne mogu doci na tekme. A kada dodjem tamo, uvek rado odem na tekme… Zvezdu nosim u srcu, i borim se za nju na razne nacine, makar i ovako.

Reply
gile сеп 13, 2011 at 22:44

admini…jel stranica nije vracena,da znam dal da izadjem iz stranice ili ne 🙂

Reply
Dražen сеп 13, 2011 at 23:22

Nije vracena, mozes izaci i uclaniti se u novu. Inace prijavi ovu sto je hakovana, posalji report. Samo kalja ime mcz-a sa svojim objavama i reklamama retardiranih stranica.

Reply

Leave a Comment