Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

U subotu protiv Igokee

Mihajlo Uvalin

U četvrtak, 21.10.2010 godine, na Malom Kalemegdanu, je održana konferencija za novinare povodom utamkice 4.kola NLB lige između Igokee i Crvene zvezde.

Očekivanja pred meč u subotu dao je prvi trener crveno belih, Mihailo Uvalin:

“Iako ima iskusniju ekipu od nas, Igokea se na početku sezone suočila sa velikim problemima. Slično kao i mi, imali su težak rapored. Očekuje nas veoma težak zadatak u Laktašima. Želje su uvek iste, da pružimo maksimum na svakom meču i da pokažemo da delujemo kao ekipa.
Utakmica protiv Radničkog nas je dosta istrošila, pre svega na emotivnom planu. Tokom susreta imali smo dosta oscilacija sto je uobičajeno za mladu ekipu u kojoj su glavni igrači dojučerašnji epizodisti”.

Novinarima se obratio i Strahinja Milošević:

“ Naš osnovni cilj je da napredujemo iz meča u meč i očekujemo da se taj trend nastavi. Nadam se da će veoma brzo doći vreme kada ćemo zaređati sa pobedama. Kada će se to dogoditi ne mogu precizno da kažem. Žao mi je što nismo uspeli da donesemo pobedu navijačima koji su došli u velikom broju u Pionir. Šteta što nismo uspeli da savladamo Kragujevčane, pošto smo u finišu meča imali lepu priliku.
Sigurno je da su oscilacije noramlne za mladu ekipu, ali moramo da budemo svesni da imamo mladog plejmekera i to je normalna stvar. Pobeda protiv Igokee bi svima značila, pogotovo navijačima”.

Utakmica u Laktašima se igra u subotu, 23.10.2010 godine, sa početkom od 20.15 časova.

Повезане вести

2 comments

Comments are closed.