Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаЕвропска такмичењаРегионална лигаРукомет

Butulija:“Sezona će biti trofejna“

Igor Butulija

Nakon zdravstvenih problema zbog kojih i nije vodio ekipu na prijateljskom susretu u Kragujevcu protiv Radničkog, trener naših rukometaša Igor Butulija se vratio treninzima RK Crvena zvezda. Optimizam kod Butulije ne nestaje i smatra da će nova sezona za naš rukometni kolektiv biti veoma uspešna iako će klub vojevati na čak četiri fronta.

– Crvena zvezda je ostala bez čak devet igrača iz prethodne sezone, ali je doveden veći broj kvalitetnih i iskusnih igrača što garantuje uspešnu sezonu. Pored toga, Zvezdino bogatstvo je i veliki broj reprezentativaca koji nastupaju za mlađe selekcije Srbije. Očekujem da će predstojeća sezona biti trofejna. Mnogi pominju da smo i prethodne sezone imali kvalitetnu ekipu, ali su trofeji izostali. Međutim, mora se znati da prethodne sezone igrači nisu dobili čak osam plata, a o načinu na koji smo izgubili finale nacionalnog Kupa ne želim ni da pričam. Najvažnije je da će klub uskoro dobiti novo rukovodstvo i da ću konačno moći da se usresredim samo na teren. Članovi novog UO RK Crvena zvezda biće samo oni koji će klubu donositi novac. Učestvujemo i u SEHA ligi, ali svi moraju znati da nam je u predstojećoj sezoni prioritet šampionska titula u domaćem prvenstvu.

Kao što smo Vas već obavestili, Crvena zvezda će naredne sezone igrati u novoformiranoj SEHA ligi, a član regionanog takmičenja naš klub će biti minimum u naredne tri sezone.

 

Повезане вести

Leave a Comment