Moja Crvena Zvezda
Други пишуКлупска дешавањаРукомет

Peruničić:“Regionalna liga odmah iza Bundeslige“

Nenad Peruničić

Nakon definitivne odluke da RK Crvena zvezda učestvuje u regionalnoj SEHA ligi, direktor našeg kluba Nenad Peruničić je u kratkom intervjuu za „Sportski žurnal“ izjavio:

Zadovoljan sam. Meni je, najiskrenije, bilo mučno ovih zadnjih deset dana, jer smo pravili ekipu i planirali budžet zbog Regionalne lige. Veći nam je i fond igrača i ne bi bilo dobro da je sve propalo. Čekali smo neke naše dogovore u Beogradu, da bismo mogli da odgovorimo. Nije bilo nikakvog dvoumljenja, jer nama je bilo stalo da igramo. Drago mi je i zbog Metaloplastike kao brenda stare Jugoslavije, što će biti uz nas. Ovo može biti samo od koristi i zbog dobrih utakmica, napretka, dovlačenja potencijalnih sponzora. A SEHA liga će po kvalitetu biti odmah iza nemačke Bundes lige.

Повезане вести

4 comments

Četa сеп 14, 2011 at 20:51

Ne sviđa mi se to oko regionalne lige,tako je počelo i sa košarkom,pa je našu košakašku ligu oslabilo i unazadilo.nadam se da grešim,vreme će pokazati.

Reply
nikola сеп 14, 2011 at 14:26

hoce li biti prenosa zvezdinih meceva na tv

Reply
Siniša сеп 14, 2011 at 14:12

Mislim da će ova liga podići kvalitet našeg rukometa. Realno, kvalitet Zvezde, a i cjelokupne naše rukometne lige je prethodnih godina bio komičan. Došli smo u situaciju da ja naša liga bila lošija od liga svih bivših Jugoslovenskih republika, sem crnogorske, mada je i ona bila bolja prije 2-3 godine kad je Perun otišao tamo da igra.
E sad, tu ima još dosta problema, prije svega igrati ovu i našu ligu uporedo je suludo. Međutim, šta smo drugo mogli očekivati od onog grobara (i po onome kako nam vodi rukomet, i po klupskom opredjeljenju), nego nešto ovako?!
Naš prvi cilj je domaća titula, kako i Butulija reče, ali da smo načisto Partizan je i prije početka lige u prednosti u odnosu na nas jer ne igra SEHA ligu. Bez obzira što imamo veliki fond igrača, izdržati takav tempo će biti jako teško. Ja mislim da bi u našoj ligi trebali više da igraju „najbolji“ igrači, a u SEHA ligi da više igraju mlađi. E, tu se i javlja problem jer su ti „najbolji“ upravo i došli zbog SEHA lige, tako da će to biti teško pomiriti.
Na kraju ako neko može da mi odgovori, da li je za nas potpisao krilo Pavić iz Smedereva, ovdje je objavljeno da je sve dogovoreno, ali je on bi sa juniorskom reprezentacijom, pa je po povratku trebao da potpiše, ja nigdje nisam pročitao da je potpisao?!

Reply
Marko сеп 14, 2011 at 19:05

Pa i Partizan igra LS, tako da nije bas u prednosti, a igraci ce biti u boljoj formi, a mladji ce brze napredovati kad igraju protiv jacih timova, tako da je ovo veliki plus, a ima dovoljno igraca u rotaciji pa nece biti problema.

Reply

Leave a Comment