Moja Crvena Zvezda
Најновије

Vaterpolisti se pripremaju za plej of

VK Crvena zvezda
VK Crvena zvezda

Posle žreba za plej of održanog u ponedeljak, naši momci se pripremaju za put u Mađarsku i borbu za LŠ. U četvrtak 22. septembra oko podneva se kreće put Segedina, gde će naš tim odsesti u hotelu “ Novotel“.

Plej of za Ligu šampiona će se održati od 23 do 25. septembra.

Naš tim će biti jači za Dejana Savića na klupi i Strahinju Rašovića u timu. Strahinja Rašović je osvojio zlato na Univerzijadi i titulu svetskog prvaka u grčkom Volosu sa mladom reprezentacijom. Zbog obaveza prema mladoj reprezentaciji oni nisu bili sa timom u prvoj fazi kvalifikacija u Mraseju, koju je naš tim uspešno prebrodio. Iako nije dobio domaćinstvo plej ofa za LŠ i pored jake grupe sa kojom se susreće, u našem klubu poručuju da se ne predaju i da su optimisti.

Raspored utakmica našeg tima u Segedinu :

23. septembar 2011 petak, 17:00h ; Crvena Zvezda – Segedin ( Mađarska )

24. septembar 2011 subota, 15:30h ; Crvena Zvezda – Primorje ( Hrvatska )

25. septembar 2011 nedelja, 10:00h ; Crvena Zvezda – Šturm ( Rusija )

U Mađarsku sada kreće, grupa vernih delija, i tamo daleko ako bog da sreće, slaviće se Liga Šampiona!

Повезане вести

4 comments

Stojan Markovic сеп 14, 2011 at 20:32

Kao prvo cestitke Zvezdi na postignutim rezultatima do sada,onda mladom Rasovicu Strahinji na osvojenim zlatnim medaljama,nadam se da cemo moci i Dejanu Savicu cestitati na nekoj od medalja po povratku sa mladom reprezentacijom ,a onda vam zelim reci da ce Zvezda napraviti cudo nevidjeno u ligi sampiona sigurno …mnogo smo jaki!!!!!NAPRED MOMCIIII

Reply
Marko Stevanovic сеп 14, 2011 at 17:31

SAMO NAPRED!!! VOLIMO VAS I UZ VAS SMO ZAUVEK!!!

Reply
Danilo сеп 14, 2011 at 15:01

SA SRECOM NASI DELFINI! Dajte sve od sebe,mozete vi to. Ne igramo protiv velesila, nego prosecnih timova. Bitno je startovati pobedom, dize se samopouzdanje onda.

Reply
Aleksandar сеп 14, 2011 at 16:26

Pa nije baš da je Primorje prosečan tim, a i Seged je realno jači i uz to još i domaćin. Jedino je možda Šturm ekipa po meri za nas. Realno je očekivati da zauzmemo 3. ili 4. mesto, ali nije smak sveta i ako izgubimo sve tri utakmice u grupi. Mislim da ćemo i kao 4. igrati u LEN kupu, što je veliki uspeh za drugu sezonu postojanja kluba. Uostalom ako nismo u stanju da pobedimo ekipu kao što je Seged onda je bolje da i ne idemo u Evroligu gde bi smo bili glineni golubovi. Bolje je onda da igramo u LEN-u gde siguran sam možemo da predstavljamo ekipu za respekt svakome sa kim budemo igrali. Prava snaga ove ekipe će se videti tek za nekoliko meseci kada se bude uigrala. Tada bi mogli možda da očekujemo i pobedu protiv mađara, sada je to dosta teško ali kažem veliki uspeh je i LEN. Da smo u grupi koju je dobila Voša to bi već bila druga priča. Ali navikli smo već da nas neće žreb. Idemo napred!!! Svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujemo!

Reply

Leave a Comment