Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Божовић: „Битна је победа, да смо имали струје и да је Вуле био са Кајом!“

Већ је постала пракса да су конференције на којима је присутан Миодраг Божовић изузетно занимљиве.

Изузетка није било ни овога пута, након завршетка утакмице са Металцем. Сјајни стручњак задовољан је победом свог тима и наставком победоносне серије која је сада на коти 14.

– Утакмица није била лака и не слажем се апсолутно са оценом да смо рутински добили. Металац је екипа која се од свих тимова са којима смо играли најорганизованије бранила. Увек играте онолико колико вам противник дозволи, тако да нам није било нимало лако. Сматрам да је пресудио наш индивидуални квалитет. Када сте стрпљиви и верујете у себе, онда се увек укаже прилика да неко бљесне. Данас је то био Бруно Матос што ме веома радује, јер је показао да можемо да рачунамо на њега. Изашао је из тешке повреде, одиграо само три меча и надам се да ће овако наставити и убудуће. Противнику желим успех у наставку првенства и уочио сам да је мој колега научио нешто од мене док сам му био тренер у Борцу – уз осмех је рекао Божовић, а затим наставио у свом стилу.

– Битна је победа, да смо имали струје и да је Вуле био са Кајом. Неко покушава да нас дестабилизује али нисам сигуран колико ће успети. По овим петпарачким новинама се свашта пише и покушавају да нас поремете. И поред тога ми се као група одлично држимо, заједно смо сви и наставићемо да вредно радимо и побежујемо – поручио је шеф струке најтрофејнијег српског клуба.

О игри Катаија, који је пропустио претходну утакмицу имао је речи хвале.

– И о њему се писало претходних дана. Да се потукао, па да се није потукао… Мене радује да је он одиграо по мом мишљењу добру утакмицу, јер сви знамо да је он један од наших најбољих играча. Имали смо мали пех у првом полувремену, јер се Луковић пожалио на повреду примицача. Надам се да није ништа озбиљно и да ће његови здравствени проблеми бити брзо санирани – закључио је Миодраг Божовић.

Повезане вести

Leave a Comment