Moja Crvena Zvezda
ВажноЗвездаши широм светаНајновијеФудбал

Лазовић блистао против Фросинонеа, о Звезди: „Тврдим да одавно нисмо боље изгледали“ (ВИДЕО)

Darko Lazovic Pictures - US Citta di Palermo v Genoa CFC - Serie A ...

Дарко Лазовић је коначно добио праву прилику у Ђенои и одмахпружио квалитетну партију. Он је асистирао код оба гола Ђеное, која је ремизирала са Фросинонеом одигравши 2:2.

„Оба гола су пала на сличан начин. Пробио сам по десном крилу, први је био повратна лопта, друга асистенција је била у равни са голом. Много значи, нема шта, стигао сам на лето, полако се уклапам. Нов језик, нова земља, другачији фудбал, мада и из ове перспективе тврдим ни у Србији фудбал није толико лош, иако га многи омаловажају, а видите да сви ти наши играчи пронађу себе преко. Сви они су прошли ту нашу Суперлигу и све би то другачије изгледало да су стадиони пуни. Добро, што се тиче Серије А, причају и овде сви, скоро није било овако уједначено, одавно није била овако тешка лига“ рекао је Лаза за „Моцартспорт“ и прича о минутажи.

„Наравно да свако воли да игра сваку утакмицу, али кад сам долазио нисам ни очекивао баш то. Улазио сам често у игру или био на клупи, али најбитније ми је што осећам да озбиљно рачунају на мене. За остало треба времена. Нон стоп тренирам, дајем стварно све од себе, сви су ме одлично прихватили, не само тренер Гасперини, него комплетан стручни штаб и саиграчи. Баш су ми пре утакмице са Фрозинонеом сви прилазили, говорили да се опустим. Знају и они да нисам играо много, а никоме није баш лако у таквим ситуацијама. Моје је да радим, за остало је ту тренер. Овде ми је стварно супер, Италија је прелепа, Ђенова као град такође, навијачи су међу најбољима у Серији А, мада сам на то навикао у Звезди, а-ха-ха. Ђенова је велик клуб, свако мора да се докаже. Моји први утисци су супер. Ако ме здравље послужи сигуран сам да ћу још дуго остати у Италији“, каже Лазовић.

Дотакао се Лаза и Црвене звезде.

„Пратим наравно. Са старијима се чујем, са Анђелковићем, Луковићем, Петковићем, мада он баш и није матор. А-ха-ха. И не само да се чујем него редовно гледам и тврдим да одавно нисмо боље изгледали. Са Грофом су направили пун погодак и надам се да ће оборити и онај наш учинак од 15 победа.“

Повезане вести

Leave a Comment