Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Ибањез: Хоћу велики успех са Звездом, надам се да ће управа наћи начин да сви играчи буду задовољни

Током викенда се појавила информација да је Салцбург послао издашну понуду за Звездиног левог бека, Луиса Ибањеза, али да је она глатко одбијена на инсистирање тренера Божовића.

У разговору за Спортски Журнал, Ибањез је је потврдио ове индиције, али и јасно рекао какви су његови планови.

– Остајем у Звезди. Хоћу да направим велики успех са Звездом. Желим да будемо прваци и да се пласирамо у Лигу шампиона. Драго ми је да сам добио понуду од озбиљног клуба, показатељ је и да сам направио нешто вредно за четири месеца у Звезди. Хвала Салцбургу, али не жалим што је Управа одбила. Планирам да се играма у Звезди вратим на некадашњи ниво из Динама – каже Ибањез.

Упркос одличним играма и атмосфери која влада међу играчима, подвлачи да финансијска ситуација и даље представља велики проблем.

 Нисам навикао да је тако у досадашњој каријери, али кад кренем на тренинг не размишљам о томе. Атмосфера у екипи је фантастична, добро нам иде на терену и не дозвољавамо да нас ништа поремети. Надам се да ће управа успети да направи модел да играчи буду задовољни. Свако мисли прво на своју фамилију, али знам и да међу нама постоји јасна жеља да остваримо успех у Звезди. Сви смо као један, помажемо се, када неко остане без новца дође до позајмица. Тренер Божовић увек пита да ли је нешто потребно играчима. Дао нам је премије после утакмице с ОФК Београдом. Велики је човек, гледа интерес екипе. Воле га и они који нису у првом плану – рекао је Аргентинац.

Као и сви други, свестан је какав таленат има тренутно најтраженији играч Црвене звезде, Марко Грујић.

– Видео сам већ после првих тренинга да је одличан. Играо сам са Ковачићем, Брозовићем и Халиловићем, Грујић је у њиховом рангу. Потребно је само да не полети, много је напредовао. Паметан је момак и сигуран сам да неће променити понашање – закључио је Ибањез.

Повезане вести

Leave a Comment