Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Стигао Вилијамс: „Радићу оно што умем најбоље, да разигравам саиграче и да будем вођа“

У Београд је данас стигао и Маркус Вилијамс, који је недавно потписао нови уговор са Црвеном звездом.

“Дуго путовање је иза мене, а и дуго лето. Срећан сам што сам овде и једва чекам да се вратим на посао и да играм кошарку“, рекао је Маркус за Б92 и одговорио на питање о спремности.

“Нисам сигуран, биће ми потребно две до три недеље да будем максимално спреман, таман када будем почео да играм, бићу у реду“.

Вилијамс је пратио Звездине утакмице.

“Погледао сам неколико утакмица, више у Евролиги него у Јадранској. Као и прошле године, стил игре је чврст, али резултати нису добри и мислим да они не одсликавају реални таленат екипе. Надам се да ће се ситуација преокренути пре мог повратка на терен, а онда ћу и ја моћи да заиграм и потрудићу се да помогнем највише што могу. Радићу оно што увек радим, покушаћу да обезбедим што више лаких кошева за саиграче и да будем вођа“.

Маркус се није разметао обећањима.

“Тешко је рећи јер је све ново – и наш тим и противници. Видећемо, питајте ме за неколико месеци. Још нисам играо са новом екипом и не могу да упоредим, али ипак и знам доста играча – младе играче попут Марка и Ребе, мада је и цела екипа била млада прошле године“.

Навијачи очекују од Маркуса да значајно унапреди игру екипе и прекокрене сезону.

“Не желим таква очекивања, само желим да дођем да играм кошарку и видећемо шта ће бити. Помало је тешко, али трудићу се да испуним очекивања и да на правим грешке. Драго ми је што сам у Београду – волим овдашње навијаче, кошарка је овде врло забавна, а тренер ми олакшава ствари“.

Вилијамс се и даље чује са саиграчима из претходне сезоне.

“Разговарао сам са Бобијем пре можда недељу дана, са Мајком пре неколико дана, а стално сам у контакту са Луком. Са Чарлсом причам сваки дан или сваки други – углавном сам на вези са свима, и са Калином.“

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE нов 9, 2015 at 20:11

brate dobrodosao u ovu bednu ekipu i spasi nas bar malo muke..verujem u tebe a ostalo je boranija od igraca

Reply

Leave a Comment