Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Гроф одредио списак играча за Лудогорец

У суботу, 14. новембра, Црвена звезда ће у Разграду одиграти пријатељску утакмицу против шампиона Бугарске, екипе Лудогореца.

Наиме, након 14 узастопних победа у оквиру домаћег шампионата, црвено-бели ће репрезентативну паузу искористити како би одиграли пријатељски меч који је, уједно, и добра провера за изабранике Миодрага Божовића. Полазак из Београда заказан је за петак у преподневним часовима, а током дана је предвиђен и један тренинг на стадиону Лудогореца. Утакмица је на програму у суботу, 14. новембра у 15 часова по српском времену.

На списку путника неће се наћи Дамир Кахриман, Марко Петковић и Александар Катаи, као ни Лука Јовић, Вукашин Јовановић, Марко Грујић и Срђан Плавшић због обавеза у репрезентативним селекцијама. „А“ репрезентацију 13. новембра у Острави очекује пријатељска утакмица против Чешке, док млада репрезентација Србије истог дана на стадиону „Карађорђе“у Новом Саду против Италије игра квалификациони меч за пласман на Европско првенство. Такође, Владимир Јововић ће наступити са селекцију Црне Горе.

Петар Орландић ће се тренинзима екипе придружити наредне недеље.

У Бугарску ће путовати и омладинци нашег клуба – голман Александар Станковић и везиста Лука Аџић, као и кадет Лука Илић.

На списку се налазе:

Голмани: Немања Супић, Александар Станковић.
Одбрамбени играчи: Александар Луковић, Саво Павићевић, Мамаду Мбођ, Милош Цветковић, Душан Анђелковић, Зоран Рендулић, Луис Ибањез.
Играчи средине терена: Саша Стојановић, Идан Веред, Бруно Матос, Немања Ахчин, Мичел Доналд, Михаило Ристић, Ненад Гаврић, Славољуб Срнић, Лука Аџић, Лука Илић.
Нападачи: Хуго Виеира, Предраг Сикимић.

Фудбалери Црвене звезде у Београд се враћају у суботу након утакмице.

Повезане вести

Leave a Comment