Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Јовић: Битна победа, бићемо бољи када се комплетирамо

Црвено-бели су се вратили на прво место у АБА лиги тријумфом у Скопљу против МЗТ-а резултатом 71:66, а Стефан Јовић био је МВП утакмице и трећи играч 9. кола са 26 индексних поена.

Плеј Црвене звезде нанизао је 17 поена, седам асистенција, четири скока и две украдене лопте уз врло добре проценте шута, а након утакмице је истакао важност победе у Скопљу:

– И прошле сезоне имали смо пуно проблема на гостовању у Скопљу, добро смо отворили меч, за разлику од неких претходних утакмица, али смо дозволили пад у игри крајем прве четвртине. Квинси је много помогао да се одлепимо у другој деоници на +11, Штимац је такође одиграо добро, и радује његова добра игра, посебно због чињенице да су се последњи прикључили, и да тек треба да се уиграмо – нагласио је доскорашњи репрезентативац Србије, а затим наставио:

– Јако битна победа, вратили смо се на прво место, и надам се да ћемо како време буде одмицало, бити све бољи. Потребно је време да се уиграмо, да се уклопе нови играчи. Имамо пуно проблема, али и са њима се носимо, али ћемо свакако бити бољи када се комплетирамо – истакао је Стефан Јовић.

Повезане вести

Leave a Comment