Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаЖенска кошаркаКошаркаНајновије

Наташа Ковачевић: Изашла сам на терен да уживам у томе што сам постигла

Повратак на терен Наташе Ковачевић изазвао је велику медијску пажњу и након убедљиве победе Црвене звезде против Студента, а седмица црвено-белих се након утакмице нашла буквално опкољена са свих страна представницима седме силе. Севали су блицеви, а Наташа је као и обично била неизмерно срећна и расположена да одговори на свако питање.

– Хвала свим људима који су дошли и подржали Црвену звезду самим доласком. Надам се да ћемо их виђати и на следећим утакмицама. Женска кошарка тако нешто заслужује. Што се тиче осећаја на терену, заиста је било изванредно. Пресрећна сам што сам се поново вратила, што сам се вратила у Црвену звезду. Имам неки утисак као да нисам ни одлазила, као да ове две године нису прошле. Хвала мом тиму, честитам им на победи – рекла је хероина српског спорта, а затим наставила:

– Изашла сам на терен, просто да уживам у томе што сам постигла. Као што сам рекла захваљујем се мом тиму, јер све поене које сам ја дала били су из тимске игре – нагласила је Наташа, а затим напоменула да ће тек показати своја најбоља издања на терену у наредним мечевима:

– Нисам још у комплетној кондиционој припреми, фали ми мало даха, али вредно ћу тренирати са Црвеном звездом и то ће се све поправити, наравно у служби тима.

zzzzzzzzzzzzzzzzzz12108707_10153147468765952_2240256662826864531_n

На питање да ли су је противнице штеделе, имала је спреман одговор:

– Наравно да нису и не треба. Чим дам први кош нико неће да штеди – кроз широк осмех је Наташа одговорила на питање и тиме још једном показала колико је срећна својим повратком на терен, па је у том стилу још једном нагласила колико је задовољна и колико јој значи што поново може да се надмеће у најјачој конкуренцији у Србији:

– Заиста, заиста неизмерно значи, посебна ми је част што сам се вратила на терен и надам се да ћу то показати другим људима, да шта год желе у животу могу то да остваре ако заиста верују – у свом стилу је поентирала узданица црвено-белог тима.

Повезане вести

Leave a Comment