Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лигаСаопштења

Саопштење КК Црвена звезда Телеком

Саопштење КК Црвена звезда Телеком поводом напада на навијаче нашег клуба у Скопљу.

КК Црвена звезда Телеком обавештава домаћу јавност, да је у организованом нападу, за који смо сазнали тек у уторак 10.11.2015.године, у Скопљу тешко повређен навијач нашег клуба Никола Додић.

КК Црвена звезда пита македонске власти и полицију, зашто о нападу у коме је учествовало више лица, није информисан нико из нашег клуба, али и Република Србија, и ко то покушава да „заташка“ покушај убиства који се догодио у једној скопској кафани.

Према сазнањима до којих је дошао наш клуб, у нападу је учествовало 15 -20 лица који су напали петорицу навијача нашег клуба из Врања, којим ничим нису изазвали тај напад. Стефан Јовановић, Марко Јовановић, Слађан Стојановић, Милош Јовић и НИкола Додић, застали су у једном локалу, како би наручили храну пред одлазак на утакмицу. Без икаквих јасно испољених обележја нашег клуба, и понашања које је могло да се протумачи као провокација, нападнути су у башти локала „Турист“ у Скопљу, од стране више лица албанске националности који су били наоружани ножевима и палицама.

Никола Додић је задобио убодну рану од ножа у леђа, и том приликом му је повређена плућна марамица, такође и повреду главе задобијену од безбол палице, док је Слађан Стојановић исечен ножем по лицу. Сви остали су задобили више удараца безбол палицама.

КК Црвена звезда Телеком обавештава јавност да најтеже повређени Никола Додић, није у животној опасности, али да се и даље налази на лечењу у болници у Скопљу.

КК Црвена звезда Телеком контактирао је повређене навијаче нашег клуба, и учиниће све што је у његовој моћи, да се овај случај расветли до краја, и пронађу кривци за нешто што је могло да се претвори у још један случај са трагичним последицама, попут оног у Истанбулу, када је настрадао Марко Ивковић.

Повезане вести

Leave a Comment