Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Милер: Играли смо тимски, навикавам се на другачија правила

Много јунака је имала Црвена звезда у фантастичној победи против Бајерна у Минхену, а један од најистакнутијих свакако је био Квинси Милер, који је пружио сјајну партију и са 22 поена, шест скокова, три блокаде, две украдене лопте, а посебно тројкама у битним моментима повукао тим ка другој победи у елитном такмичењу ове сезоне.

– Играли смо заједно и тимски, то је била основна разлика у односу на неке претходне утакмице. Навикавам се и даље на игру у Европи иако има проблема, трудим се да се што пре уиграм и навикнем на другачија правила. Битно је да смо славили као тим уз чврсту одбрану, то је кључ за Црвену звезду – истакао је Квинси Милер, који је одмах по доласку у клуб наговестио да ће бити велико појачање и брзо је постао један од љубимаца навијача.

Рафалном паљбом са дистанце у другом полувремену, екипа Дејана Радоњића показала је да може постићи и велики број тројки. Милер, Симоновић и Ребић убацили су по три далекометна хица, а црвено-бели су за три поена шутирали 9/22 и имали завидних 40,9 одсто, направивши значајан искорак ка Топ 16 фази обзиром на убедљиве победе против Стразбура и Бајерна, који ће у последњем колу групне фазе гостовати у Београду.

Повезане вести

1 comment

Surda нов 13, 2015 at 10:51

Konacno da pojačanje bude u smislu te reci

Reply

Leave a Comment