Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Лазић повређен, Звезда са новим капитеном на Игокеу

Crvena Zvezda - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL

Црвена звезда ће морати да изабере и трећег капитена ове сезоне.

Након повреде првог капитена Луке Митровића синоћ се у Минхену повредио и Бранко Лазић, те ће шеф струке Дејан Радоњић изабрати новог капитена.

Лазић је против Бајерна повредио препоне, али та повреда не би требало да га дуже одвоји од терена. Постоји могућност да Лазић буде спреман за Стразбур идуће недеље, али треба сачекати детаљније прегледе да би се установио тачан степен повреде.

Кога ви предлажете за капитена до повратка Лазића?

Повезане вести

6 comments

pera нов 13, 2015 at 14:52

Pa valjda zamenik kapitena ako ga ima. A zar je to bitno bitno je to da su oni sinoć ponovo postali tim i ja tu ništa ne bih menjao. Ovo sve sem Mekela koji sigurno odlazi pa možda i Tompsona jer tu njegovu rolu može i Simon da odigra na dva – tri i da se ponekad povampiri kao sinoć. Ono sinoć je bilo što se asistencija tiče Jović + Will s tim što je Stefan morao sam to da odradi. Rekao sam da verujem u ovaj tim i poželeo pre utakmice da pobedimo iako su svi bili pesimisti. Dobili smo ono što nam fali od početka sezone tim a dobili smo i malog Rebića to se mora reći jer kad košarkaš dobije samopouzdanje u igri on postaje pravi. Mnogo više je klinac juče pokazao od Mekela od početka sezone. Nema ljutnje ali Mekel se nije snašao kod nas iz samo jednog razloga. Nama zvezde nisu potrebne već igrači. Kad se promeni klub počinje se iz početka i nema sujete i jurenja statistike. Sve ovo je bilo prisutno u roli Mekela i sretan mu put. Sad se vidi da bi bila šteta da smo izgubili Rebića a ostao Mekel. Moje je mišljenje da nama ta famozna dvojka nije potrebna jer se vraća Danguba i ja mislim da bi mi sezonu trebali nastaviti sa Wilijamsom,Cirbom i Kvinsijem kao stranim igračima a da mi lepo forsiramo Rebića, Gudurića koji je sinoć malo slabije odigrao ali može. Da damo šansu Tejiću da se oporavi i vrati na pravi put, da Simana dobija konstantno šansu u ABA ligi da igra i da se stegnemo i dobijemo Strazbur jer onda lovimo iznenadjenja u Areni i neko će sigurno pasti. Šteta je što nismo bili ovakvi protiv Efesa jer su i oni neuigrani pa smo ih mogli iznenaditi i onda biti sigurni u 16. Ovako da mi stisnemo petlju i dobijemo Strazbur. Jović je sinoć pokazao kad se razmišlja i poštuje svaka lopta da nam nema granice u igri. Uostalom igrači sa karakterom i dobijaju velike utakmice.

Reply
rene artoa нов 13, 2015 at 13:13

Da se vratis sto pre i sve najbolje!!!

Reply
Darko Valjevo нов 13, 2015 at 13:00

Kvinsi Miler,decko je Radonjic na terenu,poziva tajm-aut☺.A sad ozbiljno,Vladimir Stimac bez dileme.

Reply
AleksaVB274 нов 13, 2015 at 11:13

Najrealnije Jovic,ali bi ja hteo da bude simonovic ili stimac.

Reply
Surda нов 13, 2015 at 10:44

Zirbes

Reply
Nikola Jeremić нов 13, 2015 at 09:52

Jovic, pošto Simon ima kratkoročni ugovor

Reply

Leave a Comment