Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаОдбојка

Goran Nešić u Zvezdi

Goran Nešić

Odbojkaški klub Crvena zvezda dobio je veliko pojačanje u liku Gorana Nešića. Njegov prevashodni zadatak biće da vodi računa o mlađim kategorijama našeg odbojkaškog kluba u obe konkurencije. Dobro se zna da je i u muskoj i ženskoj konkurenciji OK Crvena zvezda neprikosnovena kada je reč o juniorima, kadetima i pionirima, a ovim potezom stručni rad sa mlađim kategorijama biće još više ojačan.

Povodom angažmana među crveno-belima Nešić je izjavio:

– Pravo je zadovoljstvo biti u crveno-beloj porodici. Znam to odlično jer sam nekada nastupao za crveno-bele, a sada sam se nakon 27 godina vratio. Svestan sam odgovornosti koja je na meni, prevashodno jer veliki broj dece želi da igra za Crvenu zvezdu. Ovo je posao koji volim i kome sam se davno posvetio i ne sumnjam da ćemo učiniti sve što planiramo. Ugovor smo potpisali na četiri godine i u tom periodu očekujem vidan napredak. Naravno, napredak neće biti vidljiv od prvog dana, ali očekujemo pomake u organizaciji, stručnom radu, ali i u masovnosti.

Повезане вести

1 comment

Djole сеп 15, 2011 at 15:07

Bravo!Goran Nesic je profesor na DIF – u na predmetu odbojka!Covek je obrazovan i iskusan i posten,ja sam njegov student!Ovo je pravo pojacanje,DIF je odskolovao toliko trenera,kada bi svi klubovi imali sluha da zaposljavaju obrazovane trenere a ne bivse igrace gde bi nam bio kraj!!!

Reply

Leave a Comment