Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Симоновић: Хвала на подршци, мислио сам да смо ми домаћи тим

Марко Симоновић пружио је најбољу партију од повратка у редове Црвене звезде, а вероватно и укупно у црвено-белом дресу. Иако је много пута трпео критике од стране навијача и звездашке јавности због слабијих игара, овога пута је тројкама распршио све наде Бавараца и био један од креатора велике победе београдског тима у Минхену са 15 постигнутих поена (3/3 за два 3/4 за три поена) уз три скока. У разговору за Курир, Звездин кошаркаш пренео је своје утиске након великог тријумфа:

– Тешка утакмица. Од првог минута смо добро контролисали меч и знали шта желимо. Направили смо одличан посао. Приказали смо најбољу игру ове сезоне, али верујем да ћемо се дизати и играти све боље. Идемо полако, корак по корак – истакао је Симоновић, а затим похвалио млађе саиграче:

– Сјајни појединачни учинци Јовића пре свега, па онда Ребића, Милера, Штимца, Цирбеса и свих осталих наших играча, као и добра припрема нашег стручног штаба преточени у изванредну тимску игру, били су кључни да остваримо тријумф. Показали смо срце и победнички карактер – нагласио је некадашњи капитен клуба и захвалио се бројним навијачима Звезде који су у Минхену пружили велику подршку екипи, тако да је често изгледало као да се меч игра у Београду:

– Направили смо добар помак ка Топ 16, али има још много да се игра. Најбитније је да останемо на земљи и гледамо само сваку следећу утакмицу. Осећао сам се сјајно, атмосфера је била прелепа. Мислио сам да смо ми домаћи тим. Хвала на подршци свима који су дошли у Минхен – рекао је српски репрезентативац.

Повезане вести

Leave a Comment