Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеОдбојкаОдбојка

Мој клуб – Моја вода

Јавно предузеће „Други октобар“ и Одбојкашки клуб Црвена звезда потписали су уговор о сарадњи у прес центру Спортског друштва Црвена звезда.

Одбојкашице и одбојкаши Црвене звезде ће у наредном периоду користити воду „Моја вода“ коју производи Јавно предузеће „Други октобар“ из Вршца.

Драго ми је да данас можемо да представимо новог члана нашег спонзорског пула. Ове године уз наш клуб ће бити „Моја вода“ која ће бити присутна на утакмицама, али и у канцеларијама и на прес конференцијама нашег клуба. Сви знате колико је вода важна за спортисте и надамо се да ће нам „Моја вода“ помоћи да ове године имамо добре резултате као што смо имали и до сада. Верујем да ће и компанија „Моја вода“ у нама наћи правог партнера и да ово неће бити краткотрајна сарадња. Надамо се да ће трајати дуго времена и да ће бити веома успешна. Трудићемо се да обогатимо нашу сарадњу и да ћемо је у будућности проширити – изјавила је Ана Аврамовић, генерални директор ОК Црвена звезда.

Присутним новинарима обратио се и представник Јавног предузећа „Други октобар“ г. Зоран Тоскић који је представио своју компанију.

Ми смо пре пар дана прешли из друштвеног у јавно предузеће. „Други октобар“ има 650 радника који су распоређени у осам економских јединица, а једна од економских јединица је и „Моја вода“, која је основана пре 10 година. Ми смо једна од најуспешнијих фирми, не само у Вршцу, већ и у читавој Србији. „Моја вода“ је једна од најбољих вода не само у нашој земљи, него и шире. То је природна минерална вода са ниским садржајем натријума и растворљивих материја. „Моја вода“ је веома добра за спортисте, јер се вода не задржава у организму – рекао је између осталог Зоран Тоскић.

13112015-moja-voda-1-ok

Директор Црвена звезда маректинга Зоран Аврамовић истакао је значај ове сарадње.

Данас потписујемо значајан Уговор, јер је вода подршка орнаизму, али и подршка клубу. Одбојкашки клуб Црвена звезда већ четири године промовише слоган „Мој клуб“ и упсели смо да га задржимо и да се сваке године уз наш слоган, „Мој клуб“ остварују добри спортски резултати. У временима када никоме није лако не кука много, већ ради и покушава да стекне нове партнере и пријатеље. Данас, 13. новембра, „Моја вода“ и „Мој клуб – Звезда“ су направили један леп и велики корак напред у подржавању онога што јесте спорт, а одбојка и Одбојкашки клуб Црвена звезда 70 година раде на томе да се покаже да је спорт једна од најлепших делатности данас – истакао је Зоран Аврамовић.

Уговор о сарадњи у име „Моје воде“ потписао је Зоран Тоскић, представник Јавног предузећа „Други октобар“, а у име ОК Црвена звезда Ана Аврамовић, генерални директор клуба.

Након потписивања уговора о спонзорству Зоран Тоскић је у друштву челника ОК Црвена звезда и присутних новинара обишао трофејну салу клуба.

13112015-moja-voda-3-ok

Повезане вести

1 comment

dejo нов 14, 2015 at 14:31

Svaka cast za OK nase Crvene Zvezde samo napred upravo odboskaskog kluba nase Crvene Zvezde 🙂

Reply

Leave a Comment