Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић пред Игокеу: „Играмо без Лазића, питање је када ће Мекел моћи да тренира“

Кошаркаши Црвене звезде Телеком након велике победе у Евролиги над Бајерном, у 10. колу АБА ј.т.д лиге, у недељу 15. новембра с почетком у 17 часова дочекују у дворани Пионир екипу Игокее.

Након изузетно важне победе над екипом Бајерна у Минхену, кошаркаше Црвене звезде Телеком очекује још један тежак дуел, овога пута у оквиру 10. кола АБА ј.т.д лиге, против Игокее.

Црвено – бели и екипа из Александровца до сада су се у регионалном такмичењу састајали 8 пута, обе екипе имају по четири победе, а занимљиво је да је прва четири међусобна дуела добила Игокеа, док је наредна четири меча Црвена звезда решила у своју корист.

Екипа из Александровца долази у Београд у доста измењеном саставу у односу на прошлу сезону, а публика у Пиониру имаће прилику да поздрави некадашњег капитена црвено – белих Вука Радивојевића, као и још једног бившег првотимца Звезде, Ивана Раденовића.

Дан пред утакмицу на конференцији за медије присутнима се обратио тренер Дејан Радоњић: “После овог дуела у Минхену, свакако у доброј атмосфери пре свега због игре и наравно резултата, дочекујемо Игокеу с једне стране, с друге због нових изостанака одређена забринутост, али свесни смо апсолутно чињенице да, без обзира на све против екипе Игокее морамо бити сконцентрисани, јако одговорни, да одиграмо меч из кога ћемо изаћи са нова два бода. У овом тренутку тај приоритет постаје још конкретнији, потребно је да буде присутна максимална озбиљност, наравно у свим мечевима АБА лиге до краја такмичења. Екипа Игокее је са доста искусних играча, са неколико младих играча, са играчима који су већ играли овакве мечеве, који су играли у Црвеној звезди са пуно тешких мечева у ногама, и сигурно са жељом да дођу да нас изненаде“.

Радоњић подсећа, да и у овом мечу црвено-бели неће бити комплетни:
„Ми смо у том дуелу без Лазића, који је после прегледа добио неколико дана поштеде, на срећу повреда није озбиљније природе. Очекујем га у уторак на тренингу. Мекел није способан за овај меч да буде у тиму и питање је када ће моћи да почне са тренингом, тако да смо још додатно ослабљени, али без обзира на то, јасне су нам амбиције“.

Подршка навијача у Минхену била је фантастична, први тренер тима, очекује добро попуњене трибине и у недељу:

„Позивам навијаче да нам помогну, да буду уз нас, било нам је фантастично играти у Минхену, имали смо сјајну подршку и то се осетило још на загревању, тако да се пренело се и на свих четрдесет минута игре, и ето на крају заједничког славља у Немачкој. Наравно да радује чињеница да нам је ово најбоља партија ове сезоне коју смо одиграли у Минхену, успели смо две недеље да ухватимо тренажног процеса, наравно ово нас је сад мало пореметило, ови изостанци играча. Са нама је сада на тренингу и Маркус, тако да опет су присутне неке нове ствари, нове околности, пуно смо причали о томе. Показали смо да идемо напред, и већ у том дуелу против МЗТ – а, а ево сад против Бајерна да се екипа диже и штета што су се десиле ове ствари које су оптерећење за нас, али идемо даље, правац се зна, желимо да играмо даље добро, да се још дижемо, тренираћемо још више, боље и јаче, наравно надам се у комплетнијем саставу, него рецимо синоћ на тренингу“, рекао је Радоњић..

Цене улазница за меч Црвена звезда Телеком – Игокеа, остају непромењене: Трибине – 400 дин, Партер – 600, Плава ложа – 800, Бела ложа – 800, Ложа – 1000, Седишта поред терена (цоурт сеат) – 5000 динара.

Кошаркашки клуб Црвена звезда Телеком позива своје навијаче да купе улазнице и напуне дворану Пионир, јер на тај начин директно финансијски помажу рад клуба.

Повезане вести

Leave a Comment