Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Црвено-беле експресно и убедљиво до финала Купа

Ватерполисткиње Црвене звезде савладале су Нови Београд 011 у полуфиналу завршног турнира Купа Србије у Шапцу резултатом 20:1 (4:0, 5:0, 6:0, 5:1) и сутра од 18 часова бориће се за први трофеј у сезони, а пети у клупској историји.

Меч против Новог Београда 011 није се много разликовао од онога што црвено-беле демонстрирају током читаве сезоне. Од самог почетка кренуле су да уништавају недораслог противника и на полувремену водиле са 9:0. Мрежа браниоца Куп трофеја није се затресла ни у трећем периоду игре, па је предност достигла 15 голова разлике, да би Нови Београд 011 тек у последњој четвртини постигао почасни гол преко Снежане Соколовић. Међутим, Звезда је и овај период одиграла “јако и до самог краја“, па је на крају забележила још једну изузетно убедљиву победу и очекивано се пласирала у финале.

Најефикасније на утакмици биле су Јована Пантовић, Лара Лука и Јована Дујовић са по четири поготка, док су се Драгана Ивковић и Тијана Јаковљевић по три пута уписале у стрелце, а по једном су мрежу затресле Наташа Симић и Теодора Рудић.

Црвена звезда – Нови Београд 011  20:1 (4:0, 5:0, 6:0, 5:1)

Градски базен у Шапцу. Гледалаца: 100. Судије: Поповић и Милетић. Искључења: Црвена звезда 6, Нови Београд 011 7. Петерци: Нови Београд 011 1 (0).

Црвена звезда: Александровић, Миловановић, Пантовић 4, Ћоровић, Симић 1, Дујовић 4, Лука 4, Рудић 1, Дамњановић, Ивковић 3, Јаковљевић 3, Вујовић. Тренер: Брадић.

Нови Београд 011: Шејат, Максимовић, К. Чегар, Ђорђевић, Ружић, Прица, Тимотијевић, Соколовић 1, Јоксимовић, Љ. Чегар, Антић, Илић, Капор, Газикаловић. Тренер: Пејчић.

Екипа Милоша Брадића сутра од 18 часова у Шапцу игра финални сусрет против победника утакмице Сента Јордо – Врачар.

Повезане вести

Leave a Comment