Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Poznat sastav za derbi

Aca Kristić slavi pogodak u derbiju

Svakako jedna od stvari o kojoj navijači najviše razmišljaju pred 139. večiti derbi  je i sastav tima koji će sutra na Marakani učiniti sve da ostvari pobedu i još više se učvrsti na lidesrkoj poziciji JSL-a.

Gotovo je izvesno da će se trener Kristić opredeliti za formaciju 4-2-3-1, tj. sa pojačanim veznim redom i jednim isturenim napadačem. Međutim postoji mogućnost da se u poslednjem trenutku odluči i za varijantu 4-2-2 do koje bi se došlo samo jednom promenom u startnoj postavci.

Na golu je svakako siguran Saša Stamenković, ispred njega svoja mesta zauzeće kapiten Đorđević i Li Adi, dok će po bokovima dejstvovati Ninkov i Tošić. Isah i Milovanović biće zaduženi za organizovanje igre našeg tima. Ispred njih naćiće se Kadu u sredini, Koroman po levom krilu i Vešović po desnom, dok će najistureniji svakako biti Kaluđerović. U slučaju da Aca Kristić krene sa ofanzivnijom formacijom, na terenu će Trifunović zameniti mladog Vešovića.

Bez obzira na imena igrača koji budu istrčali na teren, očekujemo da daju sve od sebe i da se sutra oko 15:00 časova zajedno radujemo i da se iz 30.000 grla gromko peva:

Beogradska zvona zvone da pozdrave šampione,

zazvonite malo jače za Zvezdine navijače.

Повезане вести