Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Симоновић остаје у Звезди до краја сезоне

Sportska centrala - Simonović u francuskom Pou

Како објављује „Моцартспорт“ Марко Симоновић ће носити Звездин дрес до краја текуће сезоне, обзиром да ће му двомесечни уговор бити продужен.

Овакав развој догађаја је и најавио председник Црвене звезде Небојша Човић, који је истакао да су у клубу задовољни учинком Симоновића.

Овакав развој догађаја и није неочекиван обзиром да су повређени и даље Дангубић и Митровић који покривају позиције 3 и 4, које такође игра и Симоновић.

Повезане вести

4 comments

Estrella Roja нов 17, 2015 at 23:25

Nesreća nikad ne dolazi sama 🙂
Trebao je Čović da sačeka utakmicu sa Francuzima i posle nje najavi produžetak saradnje. Tek kad je bio pod pritiskom Simon je u poslednja dva-tri meča krenuo da igra košarku, dobro, ne baš u potpunosti da je igra, he, već da pogađa ključne trojke. Bojim se da sada ne krene po starom uljuljkan hvalospevima magistra Čovića i trenera Radonje,
Nevezano za Simona, malo sam iznenađen da se traži pojačanje na mestu tzv. combo beka. Pa pobogu kod nas su sve neki igrači na neprirodnim pozicijama, specijalci sa manjkom košgeterskog učinka. Treba nam klasičan šuter koji ima nešto širi napadački arsenal od postojećih bekova koje posedujemo. Ali, ostavimo to za dan posle meča sa Strazburom. Podrška igračima.

Reply
ivan red star нов 17, 2015 at 21:46

Slazem se sa tobom ortak Thomson je pokazao masu potencijala u prethodnim klubovima,jos se trazi ali vidi se potencijal..Idemo SIMONE..!Treba nam,pokazao je to njegovo srce izmedju ostalog.

Reply
@dexy....... нов 17, 2015 at 21:35

slazem se po pitanju thompsona, sad sam cak nesto video da ce mekel ostati, a thompson ce dobiti otkaz. a sto se tice mitchella kao nece ga dovesti jer nije „disciplinovan“ i ako je bio na pragu potpisa sa zvezdom…

Reply
dexy122 нов 17, 2015 at 21:14

Znam da mnogi ovde ne dele isto misljenje, ali ja mislim da treba jos malo dati sansu i Thompsonu, koji ce kad tad da eksplodira. Pustiti ga dok se ne vrati Dangubic. Ako do tad ne pokaze sta se ocekuje od njega, onda ga otpustiti.

Reply

Leave a Comment