Moja Crvena Zvezda
ВажноЗвездаши широм светаНајновијеФудбал

Стравичан прелом ноге Луиса Гарида

Некадашњи фудбалер Црвене звезде, Луис Гаридо доживео је тежак прелом ноге у дресу репрезентације Хондураса на утакмици против Мексика.

У финишу првог полувремена квалификационе утакмице за Светско првенство 2018. године у зони Конкакаф између домаћег Хондураса и репрезентације Мексика Луис Гаридо је желео да избаци лопту испред захукталог Хавијера Акина који је у паду налетео на њега праћен још двојицом играча Хондураса. Гаридова нога остала је напред, а преко ње је свом тежином пао Акино.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzgarido_58925416_n

Уследила је страшна сцена, играчи су дозивали лекарску екипу и панично се држали за главу када су видели у каквом стању се нашао Гаридо, који у први мах није ни био свестан шта се догодило. Заменио га је Арнолд Пералта, а Мексико је у другом полувремену постигао голове преко Хесуса Короне и Јиргена Дама и славио са 2:0.

Гаридо је за београдске црвено-беле наступао у сезони 2012/13, а тренутно је члан екипе Хјустона у америчкој МЛС лиги, где је са 29 утакмица у 2015. години био један од најстандарднијих фудбалера у екипи.

ФК Црвена звезда је већ упутила поруку подршке Луису Гариду преко Твитера и пожелела му брз опоравак, а на снимку испод је кобни тренутак, чије гледање не препоручујемо превише сензитивним особама.

Повезане вести

1 comment

dejo нов 20, 2015 at 19:38

Zelim ti da brzo ozdravis bivsi igracu nase Crvene Zvezde Garido i da ti se nikad vise ne desi takva povreda

Reply

Leave a Comment