Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда нуди професионалне уговоре тројици омладинаца

Црвена звезда ће у зимској паузи понудити продесионалне уговоре тројици омладинаца.

Реч је о голману Александру Станковићу, те везистима Луки Илићу и Луки Аџићу, пише „Журнал“.

Аџић и Илић су имали недавно прилику и да дебитују за први тим против Лудогореца у Бугарској.

Повезане вести

2 comments

czovac нов 19, 2015 at 11:28

Lepo je to, nude mladima sansu da budu deo Zvezde ali…
Po meni je goruce pitanje njihove igre tj minutaze!
Tvrdim da je partizan sa teleoptikom mnogo bolje sredio rad sa mladima, no sto mi to radimo sa raznim pozajmicama po raznim klubovima prve lige.
Treba nam filijala,gde ce nam igraci igrati sigurno, i sazrevati na pravi nacin. U ugovoru da mi pise da mora da prihvati filijalu, koja mu garantuje minute na terenu.
Srnic, Zule, Tenk, su dokazali na terenima drugih klubova da su zasluzili dres Zvezde, ali su bili pod ugovorom sa tim klubovima…
Zivkovica i Marinkovica nema cesto u Spartaku, sto je veliki prolem!
Manojlovic u Bezaniji brani fenomenalno, i njegovim stopama treba da krene i Stankovic, dok Mijailovicnesto nije u prvom planu.
Grujic je IGRAO u kolubari, time je stekao pravo da igra u Zvezdi, a da je tamo sedeo na klupi, pitanje je da li bi ga ubacili da igra (toliko) i kako bi se razvijao!?!?!

Reply
Aleksandar нов 19, 2015 at 19:31

Najpametniji komentar koji sam ovde procitao u poslednje vreme. A najbitnija stvar je ta sto bi igrali zajedno, uigravali se godinama i kada dodju do prvog tima, na njima je samo da igraju. Medjutim, problem je novac!!! Kada bi Zvezda bila bez ovolikih dugova, sa novcem od sponzora (ukoliko bi bili u ovoj meri), funkcionisala bi sasvim normalno i bilo bi para i za filijalu (sigurno bar 200 000- 300 000 godisnje). Moramo mi jos par godina da prodajemo mlade igrace posle 1 dobre sezone. Kada bi mogli svake godine da zaradimo po 5-6 miliona na transfere mi bi se vrlo brzo finansijski sredili.

Reply

Leave a Comment