Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Божовић: „Извињавам се свима јер смо јели и пили на Супићевој свадби, следећи пут ћемо да радимо склекове!“

Милинковић: Други гол Звезде је пресудио; Божовић: Ништа није ...

На Маракани је одржана конференција за медије поводом утакмице са Радничким.

„Очекује нас тежак меч, против мотивисаног ривала. Покушаћемо да наставимо серију и оборимо рекорд о коме пише. Имамо информације да је терен јако лош, али ми смо боља екипа од Радничког. То је на папиру, али остаје да на терену то само потврдимо. Не очекујем да нас нападну. Покушаће из контре или прекида да нас савладају. Нама би одговарало да нас нападну, јер боље играмо кад имамо више простора испред нас“.

Након претходног меча са Радничким Звезда је ушла у велику серију победа.

„После тог меча ништа им нисам рекао. Никад им не говорим ништа кад су пуни адреналина и уморни. После Радничког сам чекао да прођу две ноћи како се не бисмо гледали. Да се одморимо једни од других. Нисам веровао да ћемо после тога направити овакву серију“.

Гроф је рекао да није гледао партију младих у Словенији.

„Нисам, имали смо свадбу. И сви су били изненађени што смо јели и пили. Извињавамо се свима. Следећи пут ћемо на свадби да радимо склекове или да истрчавамо кратке деонице. Женио се Супић, њему је то био задњи воз, па смо морали да се и да се осврнемо на ова писања и бројне диверзије. Диверзиона активност је на веома високом нивоу. Прича се да Гаврић пуши, а он није запалио цигарету. Узео је од Катаија. Ја пушим, али кад имам цигаре. Исто се пише да сам ја забранио Терзићу да улази у свлачионицу. Па где то има. Он би могао мени да забрани да уђем у клуб“.

Божовић се дотакао прча о одласку Грујића.

„Ради се о добром момку. Није он старац Фочо од стотину љета, него има 19 година. И ви морате да схватите да Звезда не може да живи од државне касе. Звезда мора да створи паре продајом играча. Tреба изаћи дечку у сусрет. Боље је да оде да игра у Дортмунду него у Сурдулици, чини ми се да је стадион тамо мало лепши. Али то ћемо да знамо у августу“, рекао је Божовић.

Повезане вести

1 comment

dejo нов 20, 2015 at 19:21

Svaka ti je na mjestu treneru nase Crvene Zvezde Grofe moju potpunu podrsku imas ,sto se novinara tice njima ne odgovara da je dobro stanje u nasoj Crvenoj Zvezdi ,samo napred treneru nase Crvene Zvezde Grofe i igraci nase Crvene Zvezde ne obaziri te se sto ce tamo neki novinari napisati ,neka je srecna zenidba Supicu golmanu nase Crvene Zvezde pa da osvoji zajedno sa nasom Crvenom Zvezdom titulu ako moze i kup Srbije ,SAMO NAPRED NASA CRVENA ZVEZDO

Reply

Leave a Comment