Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

КК Црвена звезда први спортски бренд Србије

КК Црвена звезда Телеком, проглашен је на СПОРТО највећој регионалној конференцији о спорту, у Порторожу, за најбољи спортски бренд у Србији.
Наш клуб је по први пут добио ову престижну награду, која се додељује на основу истраживања јавног мњења, које је ове године водила агенција Медиана.

КК Црвена звезда Телеком већ годинама на пољу маркетинга и представљања свог клуба, чини крупне кораке, од разних промотивних акција, спонзорстава, па до комплетне понуде за гледаоце на утакмицама, које клубу доносе приходе, и који ће у блиској будуности у потпуности од нашег клуба направити модеран и финансијски потпуно самоодржив систем, коме наш клуб већ годинама тежи.

Ову престижну награду у име нашег клуба у петак је примио директор маркетинга Филип Сунтурлић:

“ Захваљујемо се организаторима СПОРТО конференције, на награди за најбољи спортски бренд у Србији, у области Клубова и организација. Напоран и велики рад у претходне 4 године, је добио и потврду кроз ову награду. Велики успех је шта смо успели да урадимо за 4 године, да направимо модеран спортски систем, финансијски самоорџив, налик онима код највећих Клубова и спортских организација у Европи. Сама чињеница да смо 3 године заредом са успехом учесници Евролиге, и да смо прошле године освојили триплу круну, су прави показатељ наше визије. За ову награду су подједнако заслужни сви, од играча од прошле сезоне, али и ове сезоне, сви Звездини бивши асови, тренери, али и сво који раде дононоћно (од економа, свих људи у мендџменту, волонтера па све до председника Клуба) да би Клуб био тамо где припада, у самом врху. Зато овом приликом свима којима црвена боја у срцу, честитам овај трофеј, а нама ће ово бити подстрек да наставимо још јаче да радимо“.

КК Црвена звезда Телеком се захваљује свима на поверењу, а у будућности ће наставити да ради, оно што чини већ годинама, а то је, да уз добре резултате свих селекција, помера границе и на пољу маркетинга.

Повезане вести

Leave a Comment