Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоЕвропска такмичењаНајновије

Шампионке добиле противнике у Евролиги

Жребом су одређени састави група ватерполо Лиге шампиона за даме у сезони 2015/16, а Црвена звезда ће као првак Србије играти у групи Б са представницима Мађарске и Русије.

Групна фаза ће бити одиграна од 5. до 7. фебруара наредне године, а домаћин турнира у Звездиној групи биће Будимпешта, док су противници екипе Милоша Брадића Ујпешт, Сентеш и Спартак из Волгограда. Ево и састава свих група друге квалификационе рунде Евролиге 2015/16:

Група А (Барселона, Шпанија): Кинеф Кириши (Русија), Бајер Ердинген (Немачка), Уралочка Златоуст (Русија), Сент Андреу (Шпанија)

Група Б (Будимпешта, Мађарска): Ујпешт (Мађарска), Црвена звезда (Србија), Сентеш (Мађарска), Спартак Волгоград (Русија)

Група Ц (Опорто, Португал): Олимпијакос (Грчка), Плебисцито Падова (Италија), Вуљагмени (Грчка), Лондон (Велика Британија), Флувијал Портуенсе (Португал)

Група Д (Лил, Француска): Сабадељ (Шпанија), Лил (Француска), Матаро (Шпанија), Деспар Месина (Италија)

Прошле сезоне црвено-беле су забележиле сва три пораза у премијерном наступу у најелитнијем европском такмичењу, а у новом издању Евролиге покушаће да пруже што боље партије против изузетно квалитетних клубова, стекну искуство и временом се приближе најбољима. Из сваке групе ће се у четвртфинале пласирати по две најбоље екипе.

Повезане вести

Leave a Comment