Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Звезда у Никшићу, Тејић и Лазић нису тренирали

Кошаркаши Црвене звезде Телеком отпутовали су у недељу у раним поподневним часовима у Црну Гору, где их у понедељак очекује дуел 11.кола АБА лиге јтд са Сутјеском у Никшићу.

Меч са дебитантом у регионалном такмичењу игра се од 21 сат, а екипа Дејана Радоњића победом жели да остане у самом врху табеле.

Тим црвено-белих, након тесног пораза у Стразбуру, претходних дана тренирао је без Бранка Лазића, али и Марка Тејића који је имао проблема са високом температуром. Ипак, без обзира на све проблеме, циљ црвено-белих у Никшићу је јасан:

„Очекује нас гостовање екипи која је дебитант у лиги, али која је показала да је конкурентна у АБА лиги јтд, и у међувремену додатно појачана, првенствено Алексом Ивановићем.  Сигурно смо свесни и чињенице да је атмосфера у дворани у Никшићу добра, и да „носи“ домаћи тим, али су показали да вреде и у гостима са неколико победа. Ипак, без обзира на све, желимо бодове у Никшићу, и сваки играч који буде изашао на паркет, мора да прикаже максимум и да велики допринос“ рекао је пре пута тренер тима Дејан Радоњић.

Са друге стране, првотимац Црвене звезде Телеком, Никола Ребић сваки меч, без обзира на име противника, види као финале регионалног такмичења:

„Очекује нас тешка утакмица после пораза у Стразбуру. Нама је АБА лига и такмичење у тој лиги све у овом тренутку, и сваку утакмицу играћемо као финалну. Сутјеска је добра екипа, имају и пар победа на гостујућим теренима, по мом мишљењу, њихов положај на табели не показује и њихову праву вредност. Ипак, идемо у Никшић да одиграмо максимално ангажовано, спремни смо“ рекао је Никола Ребић пред лет екипе за Подгорицу.

По доласку у главни град Црне Горе, екипа ће одмах аутобусом продужити ка Никшићу, где ће одрадити и један тренинг, пре последњег меча 11.кола АБА лиге јтд, који се игра у понедељак од 21.сат.

Повезане вести

6 comments

РУК нов 23, 2015 at 21:23

Ахаха… Не знам да ли да плачем или се смејем… Бојкот док не отерамо „стручњака“!!!

Reply
josif нов 22, 2015 at 20:02

I necemo lako proci u Niksicu,opet ce da bude padni stani,mucno za gledanje,opet cemo mozda dobiti na individualni kvalitet ili bi mozda bilo bolje da nedobijemo pa da vidimo tada reakciju Covica i dali ce vrsnog strucnjaka ostaviti na klupi.POzz.MKD

Reply
РУК нов 22, 2015 at 19:56

Треба их бојкотовати све док не оде „тренер“! Не ићи на утакмице, све док му не видимо леђа!

Reply
Gašpar нов 23, 2015 at 13:36

tako je, pa nek ga plaća ćoravi iz svog džepa

Reply
Delija Grmeč нов 22, 2015 at 19:00

Sve potpisujem što je rekao Otpisani, ni ja nisam među tih 81 %. Radonjiću odlazi !

Reply
otpisani101 нов 22, 2015 at 16:46

evo zvezda putuje u niksic i niko nije siguran u pobedu zvezde…ako se setimo evroligaskih katastrofa i posebno ona zadnja sa strazburom,gde je prokockano 21 razlike i pri tome se setimo aba lige i igokee i olimpije koju je mega dobila u ljubljani ,svi sa strahom ocekujemo svaku utakmicu koju vodi veliki strucnjak dejan radonjic…nikada nisam bio za radonjica i tvrdim da je bilo ko drugi bio trener zvezde osvojio bi bar jos jednu aba titulu i to onu koju je veliki trener izgubio od raspale cibone i to verovali ili ne-u beogradu…ali ako je verovati anketama radonjic ima podrsku cak 81 odsto navijaca i ja to moram da postujem…eto vam ga radonjic pa zivite u radonjizmu…ako mu covic dovede jos 2-3 kvalitetna pojacanja,uz povratak vilijamsa u najslabijoj aba ligi u istoriji i jedva postojecoj ligi u srbiji,radonjic ce opet biti trofejni trener kao i prosle sezone,gde bi sa onakvim timom titulu osvojila i moja baba…i sto je naj neverovatnije posle tolikh trofeja -dejana radonjica nece ama bas niko…nijedna ozbiljna ekpa ne zeli radonjizam i ne zeli da spasi kk crvena zvezda…zvezda je zivot a sve ostalo su sitnice…

Reply

Leave a Comment