Moja Crvena Zvezda
ВажноЗвездаши широм светаНајновијеФудбал

Славиша Стојановић: „Моја екипа би добила Божовићеву!“

Славиша Стојановић: Победа за крај добре сезоне | Факти

Утакмице Црвене звезде прати и некадашњи шеф струке Славиша Стојановић, који је са Звездом прошле године освојио титулу.

„Нисам одгледао пренос, у Словенији нисам имао где, покушао сам преко интернета који је кочио због лошег времена, али сам видео извештаје. Није мала ствар везати толико победа, а многи нису свесни колико се труда улаже у то. Честитам и верујем да овде неће бити крај, Звезда је показала и рад и квалитет“ рекао је Стојановић за „Блиц“ и додоа да би његова екипа добила на фору Божовићеву.

„Обе су јаке на свој начин, имао сам и ја врхунске играче, али мало искусније, па мислим да бисмо их на фору добили. Садашњи тим има карактер, али технички и тактички се ове две генерације доста разликују.“

Стојановић је истакао да би волео многе играче из данашњег састава у свом тиму.

„Наравно, има неколико занимљивих: Славољуб Срнић, Срђан Плавшић, ту је и Ибањез, кога знам из Динама, с неких пријатељских мечева… И Луковић је ту, неколико пута је био близу доласка, нажалост, то се није десило. Ма, не бих се бунио ни бранио за било кога.“

Повезане вести

1 comment

dexy122 нов 24, 2015 at 15:42

E to je utakmica koju bih zeleo da vidim. Uz svo postovanje prema Slavetu, mislim da je Bozovic kvalitetniji trener od njega. Ali Slavisa je imao iskusniji tim. Bila bi zanimljiva utakmica.

Reply

Leave a Comment