Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Терзић: „Постоји могућност да Грујић сада потпише предуговор са неким клубом“

Терзић: Они прљави и пуни лоповлука нашли да прозивају Звезду, то ...

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић говорио је о трансферу Марка Грујића за „Спортски журнал“.

„Сигурно је једно: Грујић је један од наших најбољих играча и не може да напусти клуб пре августа следеће године, односно завршетка евро квалификација. Ако не будемо обезбедили средства за живот клуба од спонзора, постоји могућност да са неким клубом потпише предуговор сада, али да остане код нас до краја августа“, изјавио је за „Журнал“ Звездан Терзић.

Грујића тражи велики број страних клубова.

„Грујићи су породица интелектуалаца, коректних људи и великих звездаша. Пре четири месеца потписали смо нови уговор са Марком до 2018.године, иако је могао да сачека децембар и да у складу са ФИФА прописима већ сада потпише уговор са било којим клубом без обештећења. Марко и његов отац су били коректни тада, и сада у разговорима показује велико разумевање за интерес клуба“.

Терзић је задовољан учинком странаца.

„Боље купити три скупа, али квалитетна, него гомилати просечне играче. Најскупљи је лош играч, поготово у великом клубу као што је Црвена звезда. Ибањез је локомотива овог тима, Доналд је један од најбољихна позицији задњег везног који су играли у Звезди. Фасциниран сам. Нема страха, сигурно ћемо да откупимо Диналда и регулишемо његова заостале плате, јер желимо да буде срећан у Србији.“

Повезане вести

4 comments

Dragan нов 26, 2015 at 07:57

Puna podrška gospodinu Terziću za sve što je do sada napravio i za buduće poteze.

Reply
dejo нов 25, 2015 at 19:23

Terzicu moju podrsku imas samo bih te zamolio da trazis od premijera Srbije kad dodje iz Kine da Gasprom kupi nasu Crvenu Zvezdu uz to ti Terzicu treba da budes u toj novoj upravi nase Crvena Zvezda uz to da ostane Grof u nasu Crvenu Zvezdu i da bivsi igraci nase Crvene Zvezde udju u novu upravu nase Crvene Zvezde Jugovic ,D.Stankovic ,Rambo Petkovic ,Dusan Savic itd ovo je potrebno nasoj Crvenoj Zvezdi Terzicu ajde to napravi pa da nasa Crvena Zvezda ima stabilne finansije jer bi sigurno uz Gasprom doslo jos sponzora u nasu Crvenu Zvezdu tako ,to je jedino svetlo na kraju tunela ako zeli nasa Crvena Zvezda igra svake godine u neko Evropsko takmicenje a pogotovu za LS Terzicu

Reply
dexy122 нов 25, 2015 at 15:33

Ako ce nam to zadrzati sve igrace na okupu prodajte Grujica. Znam da cu dobiti minuse, ali jedan igrac ne cini tim, iako je Gruja vodja ove ekipe. A koliko klubovi nude, mogli bi da dovedemo nekog talentovanog kao zamenu (ukoliko se nijedan nas igrac ne pokaze dovoljno dobro) a da nam jos novca ostane da sacuvamo ceo tim. Plasi me da se ne ponovi slucaj Lazovic. Ovog puta bi to moglo da bude jos gore za nas klub.

Reply
Dejan Paunovic нов 25, 2015 at 11:43

Terza zna šta radi i šteta je terati takvog čoveka iz Zvezde ja sam za to da Terzić nastavi dalje jedna od najboljih uprava Zvezde u zadnjih 15 god.

Reply

Leave a Comment