Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Посебне процедуре уласка у дворану за утакмицу са Реалом

КК Црвена звезда Телеком обавио је у среду састанак са представницима полиције и свих служби укључених у организацију утакмице Евролиге са мадридским Реалом. Посебни улази за власнике сезонских карата.

Представници КК Црвена звезда Телеком, одржали су у среду састанак са београдском полицијом, свим релевантним службама које су укључене у организацију утакмице, и представницима хале „Пионир-а“ која ће у петак бити место спектакла, утакмице 7.кола Евролиге измедју црвено-белих и Реала из Мадрида.

КК Црвена звезда Телеком обавештава све своје симпатизере и гледаоце који ће наћи у дворани Пионир у петак увече, да ће капије хале бити отворене већ од 17.30 часова.

Због ограниченог капацитета дворане, моле се сви навијачи да у „Пионир” дођу знатно раније, како би се избегле велике гужве на улазима.

Такође, ко нема улазницу за меч Црвена звезда Телеком – Реал Мадрид, неће имати приступ простору око хале. Пошто је утакмица 7.кола Евролиге, проглашена дуелом високог ризика, важиће посебне мере обезбеђења, али и ригорозне и детаљне контроле приликом уласка у дворану, па се сви гледаоци најлепше моле да буду стрпљиви на улазима.

КК Црвена звезда Телеком организоваће овом приликом посебну процедуре уласка у дворану, за оне најверније – власнике сезонских улазница:

– Улази у партере биће подељени оградом, за улаз власника са дневним, и сезонским картама. Улази ће бити јасно обележени.

Такође, купци улазница за трибине, улазиће према следећем распореду:

– Гледаоци са сезонским улазницама за трибине А и Б улазиће у дворану „Пионир” на улаз за трибину А, док ће они који купе дневне карте за трибине А и Б улазити на трибину Б.

Исто правило важи и за улазе Ц и Д: Гледаоци са сезонским улазницама за трибине Ц и Д, улазе у дворану на улаз Д, док ће купцима дневних карата за трибине Ц и Д, бити омогућен улазак у дворану на улазу за трибину Ц.

КК Црвена звезда Телеком још једном моли навијаче да навијају фер и спортски, без убацивања било каквих предмета у терен.

Подсећамо да је наш клуб у блиској прошлости плаћао велике новчане казне због убацивања новчића, упаљача и папирних ролни на терен на утакмицама Евролиге.

КК Црвена звезда Телеком

Повезане вести

Leave a Comment