Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Штимац: Очекујем велику подршку наших навијача

Центар Црвене звезде, Владимир Штимац, пред важну утакмицу у Евролиги против мадридског Реала обећава велику борбу, и поред тога што ће на другој страни бити бранилац титуле.

– То ће бити јако тешка утакмица. Долази нам првак Европе, сигурно најбоља екипа на Старом континенту. Није баш реално што имају само две победе, али ми ћемо дати све од себе, борићемо се, па ћемо да видимо шта ће да буде, сигурно нећемо да се предамо што је дошао Реал.

Познато је да велике клубове знају да погурају арбитри када се нађу у ситуацији у којој је тренутно Реал, али Штимац нема такав осећај уочи овог сусрета.

– Ја не верујем да ће имати неку помоћ судија. Не треба да гледамо на такве ствари, већ само шта ће бити на терену, да ми одрадимо максимално како треба и да урадимо све задатке које је пред нас поставио тренер и то што смо се ми договорили у свлачионици.

Овога пута ће се играти у Пиониру, што може да буде већа предност за екипу, јер је београдски храм кошарке знатно акустичнији од Арене, иако ће клуб имати мање приходе због капацитета хале.

– Са те неке финансијске стране је другачије, али сигурно је да ће бити врелија атмосфера. Трибине су мало другачије, мање је гледалаца, скучено је све. Верујем да ће бити доста људи и очекујем велику подршку наших навијача. Мислим да ће бити супер атмосфера – закључио је Штимац.

Повезане вести

Leave a Comment