Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Радоњић: „Верујемо и знамо да можемо да победимо“

Тренер Црвене звезде Телеком Дејан Радоњић на последњој конференцији за медије пред утакмицу са Реалом, најавио велику борбу, и затражио велику подршку пуног „Пионира“.

Кошаркаши Црвене звезде Телеком дочекују у петак екипу Реала,у утакмици 7.кола Евролиге. Актуелни првак Европе стиже у Београд са императивом победе, али оно што је сигурно „краљевски клуб” очекује фантастична атмосфера, мотивисан противник и пуна дворана „Пионир”:

Тренер Црвене звезде Телеком, Дејан Радоњић: „Очекује нас спектакл, у Пионир долази првак Европе. И прошле године смо имали првака Европе на нашем терену и надам се опет сличној ситуацији.Простом анализом долазимо до чињенице, да осим свеприсутне проблематике, нисмо имали нимало среће током досадашњег дела Евролиге. Првак Европе долази у Београд у тренутку када малтене има максимални императив добијања утакмице, јер је у борби за пласман у Топ 16 било нереалних резултата. То нас је довело у ситуацију да играмо против најбољих у тренутку када су у најтежој позицији“, рекао је тренер Дејан Радоњић на изузетно посећеној конференцији за медије у новом Пресс простору у оквиру дворане „Пионир” и додао да фантастична подршка пуне дворане може пуно да помогне црвено-белима:

„Знамо да против Реала морамо да идемо изнад реалног. Уздамо се у још једно показивање величине Пионира. Да уз подршку навијача одиграмо боље него што у овом тренутку реално можемо, да бисмо били конкурентни екипи која у својим редовима има немали број играча, који су ове године освојили све што су могли“.

На питање, да ли постоји вера у тријумф, први тренер црвено-белих је био јасан:

„Веровали смо и против Бајерна, па се десило то што се десило, након што смо испраћени у амбијенту негативне кош разлике. Верујемо и знамо да можемо да победимо, иако смо апсолутно свесни разлике у квалитету. Међутим, наду нико не може да нам узме. Ако нас савладају и буду бољи, честитаћемо спортски, али пре меча сигурно нећемо размишљати другачије“ рекао је Дејан Радоњић.

Све карте за утакмицу Црвена звезда Телеком (контигент од 2700 улазница колико их је било у слободној продаји) су распродате одмах по пуштању у слободну продају. КК Црвена звезда Телеком зато још једном, због ригорозних контрола на улазима, моли све који су купили карту, или имају сезонску улазницу, да дођу у дворану „Пионир” раније, како се не би стварале велике гужве на улазима.

Утакмица Црвена звезда Телеком – Реал игра се од 20 часова, капије дворане биће отворене већ у 17.30 часова.

Повезане вести

2 comments

pera нов 27, 2015 at 13:30

Podrška momci idemo u Pionir da pobedimo Real.

Reply
DRAZA нов 27, 2015 at 10:22

Cigani ajde da veceras grmimo, nije vazan razultat ali ko zna sa nama se moze sve sto se pozeli.NEK GRMI JAKO KAO NEKAD I KAO NIKAD DO SAD. ZVEZDA JE ZIVOT……

Reply

Leave a Comment