Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојкаОдбојка

Одређени парови четвртфинала Купа Србије

Први тренер женске сениорске репрезентације Србије и некадашњи тренер Црвене звезде Зоран Терзић, одредио је парове четвртфинала Купа Србије у обе конкуренције, на жребу који је обављен на штанду Одбојкашког савеза Србије у хали 1 “Београдског сајма” на 4. Међународном сајму спорта – “Сусрет шампиона”.

Звездине даме ће у четвртфиналу одмерити снаге са Крагуј Волејформом, док ће црвено-бели одбојкаши играти против Ниша.

Спортски директор Црвене звезде Ласло Лукач очекује да обе екипе оправдају улогу фаворита и пласирају се на Финални турнир.

Фаворити смо у мечевима у обе конкуренције и циљ нам је да идемо до самог краја такмичења. Противници су адекватни и мислим да ћемо у тим утакмицама пружити максимум и да ћемо се квалификовати у полуфинала – изјавио је Лукач.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz27112015-zreb-za-kup-1

У конкуренцији одбојкашица, у четвртфиналу јубиларног, 50. Купа Србије састаће се: Футог – НИС Спартак (Суботица), Крагуј Волејформ (Крагујевац) – Црвена звезда, Железничар (Лајковац) – Визура и ТЕНТ (Обреновац) – Јединство (Стара Пазова).

У четвртфиналу 51. Купа Србије у конкуренцији одбојкаша играће: Јединство (Стара Пазова) – Млади радник (Пожаревац), Ниш – Црвена звезда, Рибница (Краљево) – Нови Пазар и Косовска Митровица – Војводина НС Семе (Нови Сад).

Жребу су присуствовали Александар Боричић, председник ОСС и председник ЦЕВ, Ненад Голијанин, први потпредседник ОСС, Зоран Аврамовић, директор маркетинга ОСС, као и представници клубова.

Слободан Милошевић, генерални секретар ОСС, поздравио је госте и учеснике жреба, којим су руководили Душан Кесер, председник Такмичарске комисије ОСС, и Чедомир Недељковић, комесар такмичења УОКПЛ.

Утакмице четвртфинала Купа Србије у обе конкуренције одиграће се 22. и 26. децембра. У четвртфиналу Купа Србије играју се две утакмице.

Пропозицијама такмичења, у случају да обе екипе остваре по једну победу, пласман у полуфинале ће изборити екипа која има бољи сет количник. Уколико је сет количник идентичан, пласман на Финални турнир ће изборити екипа која има бољи поен количник (појединачно за сваку утакмицу). У случају да је и поен количник идентичан о пласману у полуфинале ће одлучити “златни сет”.

Повезане вести

Leave a Comment