Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Јовић: Сам сам себе казнио својом глупом и исхитреном реакцијом

Стефан Јовић је одлично почео утакмицу, био један од предводника црвено-белог таласа који је потапао Реал, али је изгубио нерве када су кола кренула низбрдо у трећој четвртини, па га је тренер послао пре времена у свлачионицу.

– Сам сам себе казнио својом глупом и исхитреном реакцијом. Оставио сам опет саиграче, вечерас на 15 минута пре краја. Највећа казна је што сам преко телефона пратио до краја утакмицу.

Најбољи асистент Евролиге наставио је да криви себе за непромишљену реакцију, а након тога се осврнуо и на следећу утакмицу.

– Једва чекаш да играш пред оваквом публиком и онда те једна глупа ситница избаци из такта, а онда исхитрено, глупо и са пуно емоција реагујеш и завршиш у свлачионици. Најбитније је да смо добили, то је био циљ пред утакмицу. Два пута смо имали искуство да после добијене утакмице у Евролиги лоше играмо у АБА лиги, која је за нас приоритет у овом периоду. Чека нас озбиљна утакмица у понедељак и морамо то да схватимо као финале, да добијемо то. Као финале, што би рекао Родригез.

Звездин плеј био је под знаком питања за наступ против Реала због повреде кука, ипак то му није престављало проблем да убаци 12 поена уз четири асистенције и два скока.

– Имам проблема са куком задњих месец дана, од Партизана, и константно ми се дешава да падам на тај десни кук. Синоћ нисам могао да тренирам, данас је мало боље и уз лекаре смо успели да све то средимо. Радујем се што није ништа озбиљно.

Повезане вести

Leave a Comment