Moja Crvena Zvezda
ВажноКонференције за медијеКошаркаРегионална лига

Црвена звезда против старог ривала, Радоњић позива навијаче у Пионир

Кошаркаши Црвене звезде Телеком у понедељак дочекују старог ривала екипу Цибоне, Тренер Дејан Радоњић позвао навијаче да дођу у што већем броју након велике потрошње тима у дуелу са Реалом.

Кошаркаши Црвене звезде Телеком након фантастичне игре и победе над Реал Мадридом у Евролиги, окрећу се наредном противнику и обавезама у регионалном такмичењу, где ће им ривал у 12. колу АБА лиге ј.т.д, бити екипа Цибоне.

Загрепчани су након лошег старта сезоне, претрпели значајне измене у тиму, тренутно имају 4 победе и 7 пораза, међутим, утакмице црвено – белих и Цибоне увек су доносиле занимљиве и неизвесне дуеле.

Тренер Црвене звезде Телеком, Дејан Радоњић добро је скаутирао госте и указао на ста треба обратити пажњу у понедељак:

У госте нам долази клуб са изузетно богатом историјом. Након освајања АБА лиге ушао је у једну фазу стабилизације. Цибона је у ову сезону ушла са тимом који очигледно није могао да одговори жељама и амбицијама. Али, сада, у једно тотално другачијем амбијенту нам долази у Пионир. Направљен је низ промена које су позитивно утицале на тим и подигле његов квалитет. Сада имају тим који сигурно може да одговори на све изазове у АБА лиги. Да је у овом саставу почела сезону, сигуран сам да би се Цибона сада борила за сам врх. Ту су сада играчи иза којих су велике каријере, као и млади са великим талентом. Против нас ће бити растерећени са жељом да искористе наш императив.

Потрошња тима је велика, а тренер црвено-белих истиче да је подршка навијача и овога пута од велике важности:

Морамо да одговоримо на обавезу која је пред нама. Да квалитетном одбраном, максималном концентрацијом и озбиљним приступом покушамо да контролишемо ситуацију. Цибона заслужује апсолутни респект. Не смемо да дозволимо да њена растерећеност и искуство дођу до изражаја. Ми смо ти који морамо да наметнемо квалитет. Свесни смо да неће бити лако. Иза нас је један тренинг после Реала. Али, морамо да будемо да висини задатка. При томе, очекујем и велику подршку са трибина. Код свих евролигашких екипа присутне су осцилације. Ми смо поред тога оптерећени проблемима, због чега нам је помоћ навијача још потребнија – истакао је Дејан Радоњић.

Карте за меч Црвена звезда Телеком – Цибона су у продаји од недеље у свим пословницама Евентима, такође и на благајнама хале „Пионир“ у понедељак од 17 часова па до почетка утакмице.

Цене улазница за меч Црвена звезда Телеком – Цибона су: Трибине 400 динара, Партер – 600 динара, Плава ложа 800, Бела ложа – 800, Ложа 1000, док за седиште поред терена треба издвојити 5000 динара.

Утакмица Црвена звезда Телеком – Цибона игра се у понедељак од 21 сат.

Повезане вести

2 comments

sergiodellocco нов 29, 2015 at 23:58

Svi u Pionir.Sad da vas vidim kada protivnik nije Real.

Reply
nebojsa нов 29, 2015 at 16:43

Svi u Pionir !!!!

Reply

Leave a Comment