Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Марко Грујић најбољи играч Суперлиге у октобру!

После Александра Катаиа који је био најбоље оцењени играч домаћег првенства за месец август, лепо признање стигло је и на адресу Марка Грујића.

Настављена је акција синдиката „Независност“ у којој учествују многобројне медијске куће. Сваког месеца, у анкети се бира најбољи играч Суперлиге. Месец октобар припао је првотимцу Црвене звезде, Марку Грујићу, који је освојио 81 бод испред другопласираног Срђана Вујаклије из Борца (55 бодова). Подсећамо, у месецу августу победник је био Александар Катаи, док је најбољи у септембру био Филип Кнежевић (Борац).

Ово признање је за мене велика част, а биће и додатна обавеза за убудуће. Тим игра одлично и практично свако од нас искочи неког месеца. Оно што је најбитније је да наставимо овако да играмо и побеђујемо на задовољство наших навијача. Отворила нам се шанса да оборимо и неке рекорде и треба да је искористимо. Што се мене тиче све иде како сам планирао, усталио сам се у екипи и сада ми је жеља дупла круна, па и да стигне позив у А репрезентацију – рекао је Марко Грујић, који је у просторијама СОС канала примио награду за најбољег играча Суперлиге месеца октобра.

Повезане вести

Leave a Comment