Moja Crvena Zvezda
ВажноКуп СрбијеНајновијеФудбал

Борац убедљиво савладао Звезду, 1:5!

У осмини финала Купа Србије Црвена звезда је поражена од Борца на Маракани са чак 1:5.

Наш тим је створио доста прилика али је постигао свега један погодак, док су са друге стране гости играли само на контре, којих су имали заиста у великом броју, и преко којих су постигли свих пет, а могли су и више голова.

Црвена звезда – Борац Чачак 1:5

Стадион: Црвене звезде
Гледалаца:
Стрелци: Јовић у 55. – Зорић у 19 минуту, Вујаклија у 36, Зорић у 45+1, Зорић у 59.
Жути картони: Јовановић – Зорић, Јевтовић, Танасин, Мићић, Јованчић

Црвена звезда: Кахриман, Петковић, Јовановић, Луковић, Ибањез, Доналд, Ристић, Плавшић, Мбођ, Срнић, Јовић.
Клупа: Немања Супић, Саво Павићевић, Милош Цветковић, Душан Анђелковић, Бруно Матос, Владимир Јововић и Хуго Виеира.

Борац: Бајић – Танасин, Живковић, Милетић, Јаблан – Јованчић, Мићић, Јевтовић, Зорић, Кнежевић – Вујаклија.

ПРВО ПОЛУВРЕМЕ

1. Утакмица је почела.

16. Лука Јовић је могао Звезду да доведе у вођство али шанса одлази у неповрат.

19. Води Борац 1:0. Јевтовић је аисстирао, а Зорић сместио лопту у мрежу Кахримана шутем са леве стране.

22. Жути картон за Зорића након оштрог старта којим је спречио Звездину контру.

23. Жути  и за Јовановића који се спетљао и лопту му отео Мићић.

29. Шутирали су са дистанце прво Мбођ па Доналд, али брани Бајић.

30. Ибањез шутира мало поред гола са велике удаљености.

33. Жути за Танасина након оштрог старта над Плавшићем.

35. 2:0 води Борац, стрелац Вујаклија.

40. Слаб шут Ибањеза са леве стране.

41. Огромна шанса за Борац, савладан је био Кахриман али само статива!

44. Жути и за Мићића.

45+1 3:0 за Борац! Поново Зорић. Још једна одлична контра гостију и 3:0 за Чачане.

Крај првог полувремена на Маракани. Убедљиво вођство гостију који су имали још прилика осим три постигнута гола. Звезда далеко мање конкретнија од Борца који је сјајно истрчавао контре и стварао шансе.

123

ДРУГО ПОЛУВРЕМЕ

 

46. Почео је други део игре. Мбођ се повукао у последњу линију а Јовановић је отишао на место задњег везног.

50. Још једна лоше постављена офсајд замка нашег тима, на срећу без гола гостију.

51. Жути за Јованчића.

52. Вијеира мења Плавшића.

55. Јовић постиже гол главом за 1:3! Асистенција Ибањеза.

59. Поново Зорић након нове контре гостију. 4:1 за Борац.

66. Искључен је Божовић. Одлична прилика за Звезду али брани Бајић, два пута у истом минуту.

72. Жути за Вујаклију.

75. Јевтовић доводи Борац у вођство од 5:1! Невероватно!

81. Велика шанса за Јовића али нема гола.

89. Брани Кахриман! Била је то још једна велика прилика за госте.

90+3 Крај утакмице.

Повезане вести

28 comments

aleksandar sd дец 2, 2015 at 23:41

Trebamo podrzati ekipu, nekima dati sut kartu u januaru dovesti 2 jaka stopera,desnog beka jer Petkovic je duduk nevidjeni… Mi smo bez Kataija i Grujica nula od ekipe i to se videlo, glavni igraci su njih dvojica i nadam se da necemo ostati bez njih u prelaznom roku. Mora se pobediti Cukaricki i dokazati dusmanima da smo mi glavni i da osvajamo titulu. Verujem u Bozovica danas je pogresio jer je podcenio borac,ali jbg zivot ide dalje bruka jeste ali nije smak sveta,verujem u titulu!! Moramo se otarasiti 5,6 igraca da ih ne nabrajam svi znaju ko su oni.

Reply
neso дец 2, 2015 at 22:00

gospodine bozovicu da jedan put resi i donesi ispravnu odluku pa zarje moguce da drzimo starce i strosene igrace poput supica paviveca lukovica mboh rendoluca ja ni sam neki strucnak ali dosta poznajem fudbal za sve ove fudbalere koj sam nave devo svaki brzi igrac u nasoj ligi ima i moze da i pretrci i centra pa do golmana za to molivas kao okoreli zvezdas rodzen sam 1960 godine u ovom prelaznom roku dovedide dve do tri obram be ne igrace sa ovima sta sam na glasiju necemo da guramo dajle a kamoli kad izlazimo u evropu pozdrav svim zvezdasima skoplanac

Reply
Црни Грга из Мокрога Луга дец 3, 2015 at 02:16

Ти си баш у заблуди!
Звезда нема пара ни да овима исплати плате већ неколико месеци, а ти тражиш да доведу нове играче и појачања.

ПАРЕ су у питању. Ако Звезда бар неког igrača не прода, ако уопште постоји неки клуб који ће бацати паре и купити неког играча Звезде, е онда смо га надрљали. У звезде су укивали малог Јовића, а он сад не вреди ни десетак хиљада евра..
Самозване вође навијача и група која себе назива Делијама је отерала Управу Звезде и ко ће сад обезбедити и неколико евра, а камоли неколико милиона. Не дају самозване вође навијача и кримоси који су уз њих ни евро за Звезду. Они су ту само ради своје користи.

Ако се Звезда и пласира у неко европско такмичење налетиће на неки Борац и крај приче!

Reply
legionarslavni дец 2, 2015 at 21:02

brate namesteno i eto zvezda bema lovu sta vam tu nije jasno jer reko grof ako nebude para do decembra odlazim i sta ste ocekivali ovo

Reply
sevnu petarda дец 2, 2015 at 20:43

Blago je reći sramota, izgubili smo trofej. Pet komada smo dobili od Borca opušteno, još im poništen jedan gol. Božović izveo ekipu kao na trening, potcenio ekipu Borca zato smo tako i prošli. Čačani ih ponizili maksimalno. Otišao sam na stadion da uživam u fudbalu, a doživeo šok. Samo da na ovome ostane, da se ova situacija ne nastavi. Želim igračima i treneru da što pre prevaziđu ovu blamažu i da nastave da nižu pobede.

Reply
Мишо дец 3, 2015 at 02:53

Са којим тимом Звезда да побеђује?
Па и ово до сад је побеђивала само зато што је српски фудбал у највећем понору.

Ако би се Звезда и пласирала у неко европско такмичење доживела би пораз од било којег клуба па и од оних са Фарских острва или из Луксембурга.

Борац је понизио и прегазио Звезду. Ово је незапамћена срамота и брука, а биће их и више, јер нема Звезда ни евра. Играчима дугује по неколико плата.
ХАОС!

Reply
delija19 дец 3, 2015 at 10:56

Ајде не мрачи ту!

Reply
danass дец 2, 2015 at 20:20

Ova bruka nevidjena u istoriji,ide iskljucivo na dusu trenera,kao prvo svoim izjavama i sastavom koi je izveo potcenio je i takmicenje i protivnika sto mu se obilo o glavu,drugo Kosan mu je odrzao cas fudbala iz taktike i pripreme utakmice,moramo priznati da ga je danas oducio od fudbala!!!M|Najiskrenije se nadam da je pametan covek i da se najbolje uci na svojim greskama,inace…da ne slutim!

Reply
Ljuti Krajišnik дец 2, 2015 at 20:09

Božović je krivac za ovu sramotu, koji mu je ovo sastav, potcenio je Borac, a oni su mu odgovorili na pravi način. Gde mu je Grujić, Oliveiru drži na klupi, uveo ga tek u drugom poluvremenu, rupa od ekipe, kao raštimovan orkestar. Utakmica od značaja, Božović se kocka, da je prvenstvena utakmica, pa da nam se ovo desilo, ovo večeras je bruka. Srednjeg reda nismo ni imali, odbrana nikakva. Tuku nas prvo poluvreme tri nula, čovek ništa ne menja, a tako nastavio i drugo.Dobili malo nade golom Jovića, pa opet hladan tuš. Utakmica za duboku analizu i da vidi ko da mu igra ubuduće. Ovaj poraz je mnogo bolan, izgubili smo kup, idemo dalje na Čuku valjda ćemo bolje proći.

Reply
dusan дец 2, 2015 at 20:09

zvezda je pocela da igra slabije i to se videlo u poslednjih nekoliko utakmica u kojima smo imali dosta srece da dajemo golove u poslednjih pet minuta. poraz je morao da dodje ali primiti pet golova na marakani – to se nikada nije desilo. stoga ovaj veseli mbodj i jos neki moraju veceras da dobiju ispisnice i da nestanu iz kluba. maksimum za malog ristica je levi bek i toliko. ovu ekipu drze vieira, katai, grujic i ibanjez. ovo ostalo je sve boranija. ovo veceras je bila ozbiljna takmicarska utakmica u kojoj se igralo za jedan od dva trofeja. zasto igramo bez glavnih igraca? velika sramota.

Reply
Severac дец 2, 2015 at 20:05

Sad smo videli da mi nemamo štopere. Lune je spor i nemože protiv brzih igrača što igraju kontre .Vule je igrao ko zbunjen . Mbođ ma dajte da ne pričamo.Petko nije onaj od pre povrede.Lučo nije mogao sve sam . Nama trebaju dva prava štopera . Sa ovima teško ćemo u Evropi. Nadam se da se ovo neće nadovezati dalje u prvenstvu mada me pomalo strah da kola ne kranu nizbrdo.AJMO ZVEZDOOOOOO

Reply
rene artoa дец 2, 2015 at 20:05

Podrska za igrace, moralo je i ovo da se desi, sada treba sesti i analizirati greske i iste sto pre ispraviti. Sudjenje danas je bilo na nivou seljacke lige, ali to nije opravdanje!!

Reply
Estrella Roja дец 2, 2015 at 19:59

Slažem se sa bugijem da nije tragedija izgubiti utakmicu posle dužeg vremena, ali savim je drugo blamirati se i doživeti jedan od najtežih poraza u istoriji kluba, a, gle čuda, protivnik nije bila Barsa, Real ili Mančester već domaći Borac – klub koji se bori sa daljim postojanjem usled finansijske krize.
Treba da se stide igrači i trener zbog nanesene bruke koja će nas dugo proganjati. Najpocenjeniji trener Kosanović je očitao pravu lekciju iz fudbala i pokazao da naša igra u poslednje vreme, nekih mesec dana, doživljava ogroman pad i prava je sreća što imamo solidnu zalihu za proleće čak i po novim neobičnim sistemom takmičenja.
Moram priznati da me ova atmosfera gde se ne zna tačno ni ko vodi klub poprilično iritira, a posebno me nerviraju najave pojedinih ljudi tipa Terzić da će Zvezda uz dva prava kapitalca igrati u Ligi Prvaka, ali da bi do toga došlo potrebno je da se proda Grujić. Potpuni nonsens. Videlo se da je Grujić klasa za našu ligu još mnogo ranije, posebno je njegov nedostatak bio vidljiv u ovoj današnjoj istorijskoj utakmici (istorijska po rezultatu i blamaži, nažalost) kada je naša igra delovala konfuzno. Teza pojedinih navijača da treba prodati Gruju jer je Ristić u njegovom rangu, hm, valjda je to i najvećim optimistima prema Ristićevom talentu posle današnje utakmice postalo jasno da su dva igrača Zvezde po kvalitetu i doprinosi našoj igri prosto neuporediva. Odbrana sa Lunetom je delovala toliko komično da ne bi bilo nerealno da smo primili dvocifren broj golova u mreži, Mbođ nije ni za našu drugu ligu, a bogami ni ostali igrači nisu se proslavili, izuzev Lucha, njemu kapa dole i posle ove nesrećne utakmice.
Ako ima nešto dobro u tragičnom porazu, mislim da je to vraćanje u realnost i sivilo gde se Zvezda već duže nalazi. Petnaestak uzastopnih pobeda ne mogu da nadomeste naše organizacione probleme koji su egzistencijalne prirode. Ili će ova jeb..a država konačno da se pozabavi privatizacijom kluba ili neka se nose svi skupa napredno u 3 p.m.
Polurešenja gde bi zabarikadirali prave probleme postavljanjem legendi marioneta ili navodnih stručnjaka za finansijske probleme, ljudi koji su prvu utakmicu u životu pogledali pre godinu dana, uvod je u sve dalju dubiozu i konačno sahranjivanje kluba. Što pre shvate to i pojedine vođe navijača i većina političkih poltrona, to bolje po Zvezdu i nas iskrene navijače.

Reply
135451234124 дец 2, 2015 at 19:51

Veceras smo videli ocajnog Mbodja,kao i celu odbranu.Ristic i Donald nisu mogli veceras da drze ceo vezni red i tu smo izgubili utakmicu,ono sa Mbodjom je bio cirkus u veznom redu covek je vise igrao iza Jovica nego u defanzivi…Podrska Bozovicu i nadam se da ce se otarasiti igraca koji ne zasluzju dres Zvezde a ima ih previse u ovom trenutku…Sad se vidi koliko znace Katai i Grujic,a treba nam i jedan stoper od ovih jedino Pavicevic moze da ostane i Lukovic ako podigne formu ovo za sada je uzas…

Reply
dexy122 дец 2, 2015 at 19:33

Puna podrska Bozovicu i igracima, iako je potcenio Borac. Plasi me koliko nam znace Grujic i Katai. Lukovic, Ristic, Mbodj katastrofalni. Da se ja pitam, ne bi vise ulazili u prvi tim. Ovu utakmicu su svi odigrali lose. Svi do jednog, ali ovo troje su bili najgori.

Reply
zare дец 2, 2015 at 20:22

Veceras Lukovic totalno odsutan,kao pocetnik,uopste nije bilo komunkacije odbrambenih igraca.Sada ne treba remetiti ekipu ali se bojim da sada kola ne podju niz brdo,jer nije problem izgubiti ali ovakvu katastrofu na svom terenu,najvecu u istoriji,to nam sada nije trebalo.Igrace pod hitno pripremiti na psiholoskom planu.

Reply
dexy122 дец 2, 2015 at 22:54

Pa sad ce Grof pokazati kakav je trener. Rekao je sam da je tempirao formu za derbi i onda da ce videti dokle izdrzimo. Imali smo srece u prethodnih nekoliko utakmica sa najboljim timom. I onda izadjes sa rezervnim timom na utakmicu sa jednim od najboljih timova u Srbiji, naravno da ces da izgubis. Sada Grof da pokaze da je trenercina i da dobijemo Cuku.

Reply
Leri дец 2, 2015 at 19:22

Poraz u pravom trenutku,jedina zal za kupom, ali da smo izgubili u ligaskom mecu niko ne bi obratio paznju na to. Sad su videli u upravi sta skripi, imaju prelazni rok pa nek resavaju probleme, bolje sad nego kad krenu kvalifikacije… 🙁

Reply
nele дец 2, 2015 at 19:45

Pa naravno da za jednim porazom u ligaskom mecu niko ne bi zalio jer to naravno ne bi znacilo da smo izgubili i titulu zbog tog eventualnog poraza. Ali, izgubili smo kup utakmicu kojom jesmo izgubili sanse za osvajanje kupa i u tome je poenta!

Reply
Харамплија дец 2, 2015 at 20:25

Ово је највећа срамота и брука. Борац је понизио и прегазио Звезду. О којој ти говориш управи кад Звезда нема управе, јер су је самозване вође навијача и мафијаши отерали.
Тек после овог дебакла и незапамћене бруке долазе црни дани за Звезду, а пара ниоткуд! ПАРЕ су све, а њих нема!

Reply
Djole-Jagodina дец 2, 2015 at 19:22

Bozovic je prvi krivac jednostavno je podcenio Borac koji je to kaznio.Jovic pada sve dublje i dublje i malo ce se Zvezda ovajditi ako ga odmah ne prodaju jednostavno nije izdrzao pritisak i to je to.Lukovic samo odmaze od kad je dosao,Jovanovic igra kao i vecinu utakmica lose i ne zaboravite da su upravo njih dvojica krivi za prve golove.Petkovic nije kalibar za Zvezdu a kamoli za evropu ali posle 15 pobeda svi ce reci sad svi kritikujete.Ako bolje pogledamo unazad jeste 15 pobeda ali sto se igre tice padali smo u igri jos od Partizana.Bojim se najgoreg scenarija ali se nadam da Grof nece dozvoliti potpuno posrnuce do odmora.ZVEZDA ooooooooooooooooo

Reply
bugi дец 2, 2015 at 18:54

jedno je poraz,drugo je bruka kao veceras…..na slavnoj marakani petarda od jednog borca raspalog je vise nego samar…

Reply
filip Stanojevic дец 2, 2015 at 18:51

bruka bre sramota da od borca gube 1-5
stavljaju sve u napad a odbranu ko jebe Pa eto im 1-5

Reply
pera дец 2, 2015 at 18:45

U ovoj indijanskoj ligi jednostavno ne smeš da igraš napadački. Očit primer kad sve daš napadu ovi što jedino i znaju da igraju kontra napad još i kad imaju sudiju pored aut linije koji ne zna šta da radi kad ovi parkiraju u opsajdu primiš ovakve golove. Ovo je antipropaganda fudbala a glavni protagonista je sudija pored desne aut linije. Pustio je prva tri ofsajda iz kojih su ovi pogodili. Besmisleno je igrati ovakvu ligu gde od kriminala ne može da se igra fudbal. Zato smo tu gde jesmo. Sve su skrojili Tole i buljumenta u svom interesu.

Reply
demax75 дец 2, 2015 at 18:51

Pa ti si totalni idiot.
1;5,da li ti to nesto znaci!!!

Reply
otpisani101 дец 2, 2015 at 18:04

vidljivo je da su fudbaleri zvezde prezasiceni fudbala…jedva cekam pauzu,da ne udjemo u krizu…lukovic je spor I najgori na terenu ,uz golmana koji ama has nista slucajno da brani…a I srnic vise nego ocajan…sve u svemu pauza bi dobro dosla…

Reply
demax75 дец 2, 2015 at 17:58

J…m vam sve zivo.Dzaba vam sve kad ste goli k…c! Teraj Petkovica,Ristica,Jovanovica,prodaj g…a,vracaj dugove!

Reply
Delija iz Čačka дец 2, 2015 at 17:55

Ovo je mangupiranje sa Ristićem,Mđo,Joviç i Luković.Gde je Petković.Gde je Ristićem.?Gde su zadnji VEZNI?

Reply

Leave a Comment