Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Карте за меч са Химкијем од четвртка у продаји

Улазнице за меч Црвена звезда Телеком – Химки од четвртка од 10 часова у продаји. Огромно интересовање за дуел 8.кола Евролиге.

КК Црвена звезда Телеком биће домаћин још једног спектакла у Евролиги, у Београд стиже екипа Химкија у оквиру 8.кола најелтинијег европског такмичења.

Црвено-бели су након подвига и победе над Реалом, у ситуацији да сами решавају своју судбину, а тријумфом у петак, врата ТОП 16 фазе након борбе у најјачој групи Евролиге, била би отворена.

Интересовање за дуел са руским представником, који у Београд стиже у среду увече је огромно, а КК Црвена звезда обавештава јавност да ће карте за овај дуел бити пуштене у продају у четвртак од 10 часова у свим пословницама Евентима.

Због ограниченог капацитета дворане „Пионир“ и овога пута ће бити пуштен у продају мањи контигент карата, тачно 2700 улазница, цене остаје исте као и за меч са Реалом:

Трибина А,Б,Ц и Д – 800 динара
Партер Б – 1300 динара
Партер 4 – 1300 динара
Бела ложа – 2000 динара
Плава ложа – 2000 динара
Ложа – 2500 динара
док ће седишта поред терена коштати 10.000 динара

КК Црвена звезда Телеком обавештава све своје симпатизере и гледаоце који ће наћи у дворани Пионир у петак увече, да ће капије хале бити отворене већ од 17.30 часова.

Због ограниченог капацитета дворане, моле се сви навијачи да у „Пионир” дођу знатно раније, како би се избегле велике гужве на улазима.

Такође, ко нема улазницу за меч Црвена звезда Телеком – Химки, неће имати приступ простору око хале. Пошто је утакмица 8. кола Евролиге, проглашена дуелом високог ризика, важиће посебне мере обезбеђења, али и ригорозне и детаљне контроле приликом уласка у дворану, па се сви гледаоци најлепше моле да буду стрпљиви на улазима.

Повезане вести

Leave a Comment