Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Велико признање за Аранитовића

Кошаркаш Црвене звезде на позајмици у Мега Лексу Александар Аранитовић је изабран да учествује на престижном међународном кампу „Кошарка без граница“ који ће се одржати од 12. до 14. фебруара 2016. године у Торонту, за време трајања НБА Ол-стар викенда, објавио је КК Мега Лекс на свом званичном сајту. Званичан позив за учешће Аранитовића на кампу представља још једно признање за изузетно младу екипу Мега Лекса (просек година 19.6).

Кошаркашки камп „Кошарка без граница“, који заједнички организују ФИБА и НБА, окупиће највеће таленте из свих региона света старости до 18 година. Светски позната играчка и тренерска имена ће за време трајања кампа радити на побољшању индивидуалних и тимских квалитета младих играча.

Аранитовић је пресрећан због позива:

Позив да присуствујем кампу „Кошарка без граница“ је велико признање за мене али и још један доказ да је долазак у Мега Лекс био прави потез. Пресрећан сам због чињенице да ћу учествовати на овом престижном кампу и учинићу све да у Торонту на најбољи могући начин представим Мега Лекс али и српску кошарку, изјавио је Аранитовић.

Иако још увек није напунио 18 година (рођен је 21.01.1998.), Александар Аранитовић ове сезоне за Мега Лекс у просеку по мечу проводи 20.2 минута на терену.

Повезане вести

1 comment

Miljko дец 4, 2015 at 01:19

Sine, ne predstavljas ti tamo Mega Leks vec KK Crvena Zvezda,ciji si igrac. To sto si u Megi je bila jedna mogucnost. Druga je bila da igras KLS u dresu FMP-a. Prema tome, tvoja je duznost bila da kazes odakle zaista dolazis i da si na pozajmici u Megi. Malo vise postovanja prema maticnom klubu sine i sve je OK. Zelim ti da na tom samitu mladih talenata pokazes svu raskos svoga talenta u koju smo se mogli uveriti,gledajuci te na F4. EL u dresu KK Crvena Zvezda. Pozdrav!

Reply

Leave a Comment