Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Ватерполисти испали у полуфиналу Купа Србије

Ватерполисти Црвене звезде убедљиво су поражени у полуфиналу Купа Србије од Партизана 3:14 (1:3, 0:4, 1:5, 1:2), те су тако елиминисани из даљег такмичења. Најефикаснији је био Немања Бакић са два гола.

Црвено-бели су били конкурентни само у првој четвртини и ту пропустили све могуће прилике и изгледе за било шта више у овом мечу. Партизан је повео преко Суботића, изједначио је Бакић, а затим опет Суботић довео Партизан у предност и тада почиње серија „вечитог ривала“ која траје до краја треће четвртине – 11:0. Брзо је Партизан повео и са 3:1 голом Танасковића, а Звезда у том периоду не користи петерац (Танкосић), чист зицер из контре (Радуловић), и четири везана напада, са играчем више. Покушавали су и Андрејевић, Ешкерт, Колашинац, али безуспешно. На старту друге четвртине Манојловић је постигао два везана гола и већ тад је победник био познат.

На полувремену је било 7:1, на крају треће четвртине 12:2, а на крају меча 14:3 за Партизан, који ће се у репризи прошлогодишњег финала састати са Радничким. Крагујевчани су елиминисали Војводину после петераца.

Црвена звезда је завршила своје обавезе за ову годину, а наставак сезоне је на програму након ЕП у Београду, 29.јануара, када Звезда путује у Крагујевац.

Повезане вести

Leave a Comment