Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојкаОдбојка

Милутиновић: Нема опуштања у вечитом дербију

Само два дана након победе на гостовању у Израелу и напорног пута одбојкаше Црвене звезде очекује вечити дерби. Црвено-бели у суботу гостују Партизану у оквиру 7. кола Винер Штетише Супер лиге.

Црвена звезда се налази на трећем месту на табели са скором од 4 победе и једним поразом и са 12 бодова, али и утакмицом мање. У среду их очекује одложени меч против Новог Пазара који заузима другу позицију. Партизан је осми са две победе и четири пораза уз седам бодова.

Наши одбојкаши се налазе у одличној форми. У серији су од четири максималне победе у шампионату, против Војводине НС семе, Инђије, Рибнице и Ниша. Вечити ривал је везао два пораза против Ниша (3:2) и Радничког (3:1).

Средњи блокер Црвене звезде Вук Милутиновић залечио је повреду зглоба и биће на располагању тренеру Кобиљском.

У односу на прошлу сезону Партизан је доста  ослабљен и наша очекивања су највиша. Међутим, то нам не даје за право да се опуштамо, пошто је Партизан и даље добра екипа. Очекује нас једна доста тешка утакмица, као и свака ове сезоне. Ако у меч будемо ушли хладне главе, без великог притиска, верујем да ћемо га решити у нашу корист – изјавио је Милутиновић.

Када је сусрет вечитих ривала у питању тајни и изненађења нема.

Познајемо тим Партизана јако добро. Играли смо много пута против њих. Мислим да не могу ни на један начин да нас изненаде. У сваком случају бићемо опрезни и даћемо свој максимум – закључио  је Милутиновић.

Утакмица 7. кола Винер Штетише Супер лиге између Партизана и Црвене звезде игра се у суботу 5. децембра од 17 часова у дворани СЦ Визура у Београду. Меч ће судити Светлана Зотовић и Предраг Баланџић.

Повезане вести

Leave a Comment