Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Штимац: Имали смо тај жар и желели победу

Звездин центар, Владимир Штимац, борио се као лав под оба коша и у скоку знатно допринео победи црвено-белих против одличне екипе Химкија.

– Једино што сада могу да кажем је да сам јако поносан што сам део ове екипе. Треба сада да гледамо ову Крку, то нам је следећа утакмица, АБА лига нам је исто тако важна. Једна изванредна утакмица за нас, победили смо и одиграли кад је било тврдо. Са тако изванредном атмосфером дошли смо до једне веома важне победе за нас.

На питање о завршници сусрета и вођству од шест разлике, Штимац је имао спреман одговор.

– Маику и Квинсију стварно свака част. У тим тренуцима ухватили су неке лопте. Тако се игра пред навијачима. Имали смо тај жар и желели победу.

Следи утакмица против Крке, која је већ у мислима, али Звезда је на корак од пласмана у Топ 16, што је велика ствар за клуб.

– Јесте, не могу да кажем да не мислимо о томе, али сада тренутно морамо да мислимо на то, јер кад играш за Звезду сигурно немаш времена да се опушташ, а поготово што је то веома тешко гостовање, уопште није лако добити Крку у тој хали, тако да мислим да ће бити паклено.

Штимац је имао позитивне утиске о повратничкој роли Маркуса Вилијамса.

– Маркус је супер. Треба и њему времена као и свима другима овде, али он је упознат са екипом и мислим да ће то све бити супер – истакао је Штимац.

Повезане вести

Leave a Comment