Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

ДОМИНАЦИЈА КВИНСИЈА МИЛЕРА: Најбољи два потеза у ЕЛ дело Звездиног играча!

Још једна сјајна партија Звездиног Американца, против Химкија, посебно је обележена у финишу утакмице, када је, поред тога што је постизао битне поене, направио и неколико сјајних и атрактивних потеза. То га је сврстало међу најатрактивније играче овог кола, а оно што се одавно, а можда и никада, није десило, јесте чињеница да су најбоља два потеза на Евролигиној листи била његова!

У питању су страшно закуцавање и блокада, из финиша меча…

Браво, Квинси!

Повезане вести

2 comments

Estrella Roja дец 5, 2015 at 15:52

Još sam pod utiskom sinoćnje euforije posle jedne od najvećih skalpova Zvezde u svojoj košarkaškoj istoriji. Miler i Cirbes su verovatno najbolji stranci koji su igrali u Zvezdi, a Vilijams ima priliku da im se pridruži na toj listi ponavljanjem prošlogodišnjih igara. Za prvu utakmicu posle duge pauze više nego dobar. Od domaćih igrača Jović dominira, Gudurić pokazuje svoj talenat a diskretni heroji Lazić i Simonović imaju svoje bitne uloge. Jedini problem je Tompson i potrebno mu je pod hitno pronaći zamenu do sredine meseca kada se mogu registrovati novi igrači. Mislim da smo na korak od plasmana u drugu fazu Evrolige, a to je skoro pa malo čudo imajući na umu početak sezone i lošu selekciju pojačanja, međutim, Killer Miller je bio dar sa neba i najava našeg izlaska iz krize igre, pre svega igre u napadu. Potencijalna zamena za Tompsona ne mora biti ranga Millera, bio bih zadovoljan da je na nivou Đenke :). Hvala ti Zvezdo za veliku radost.

Reply
dexy122 дец 5, 2015 at 13:08

Dominira u stilu najboljih NBA igraca. Mozda prerano govorim. Ali koliko je strucni stab pogresio dovodjenjem Mekela i Sofoa (Thompsonu jos dajem sansu) , toliko je pogodio sa Millerom.

Reply

Leave a Comment