Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Пјановић: „Овај тим уз пар појачања може до Лиге шампиона!“

Некадашњи голгетер Црвене звезде Михајло Пјановић волео би да Звезда победи у свим утакмицама до краја сезоне.

„Надам се новој победи Црвене звезде, рекорди су за рушење и волео бих да ова генерација тријумфује на свим утакмицама до краја шампионата“, рекао је Пјана за „Спортски журнал“.

Он не жели да пореди две генерације.

„Моје време и садашње немају много сличности. Црвена звезда је тада била изузетно организован тим, имали смо све услове за озбиљне резултате. Садашњи финансијски проблеми свима су познати и оптерећујући су фактор. Леп фудбал се гира на Маракани, задовољство је кад дођеш на утакмицу. Догодио се кикс против Борца, али видели сте како је шампионски тим узвратио“.

Пјановић верује да Звезда може у Лигу шампиона.

„Овај тим потенцијал да уз два-три појачања уђе у Лигу шампиона, али постоји и обавеза у стварању бољих услова. Није потребна велика памет да би се то закључило… Тешко је направити екипу. Манчестер јунајтед се мучи без Фергусона, ни Манчестер Сити не успева у Европи да дође до запаженијег успеха упркос огромном улагању. Било би сјајно да Звезда задржи тим, јер има играче високог потенцијала. Наредно лето је велика шанса за пласман у Лигу шампиона, али је то лакше рећи него учинити.“

Повезане вести

1 comment

Ap дец 11, 2015 at 10:59

Hej Pjano, skoči daj gol glavom !

Reply

Leave a Comment