Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Најава: Одбојкашице дочекују Јединство из Старе Пазове

Одбојкашице Црвене звезде очекује последња утакмица у првом делу сезонe у Суперлиги. У оквиру деветог кола домаћег шампионата у Београду гостује екипа Јединства из Старе Пазове. Црвено-беле ће морати да забораве пораз у Купу ЦЕВ и одиграју доста боље како би савладале директног конкурента на табели.

Јединство из Старе Пазове годинама заузима место у горњем делу табеле, а прошле године били су четврти. Ове године играју доста променљиво и бележе солидне резултате. Забележили су минималну победу у Суботици над НИС Спартаком, али су истим резултатом изгубили од Железничара, за укупан скор 5:3. Имају једну од најбољих блокерских дијагонала у Србији, Јакић-Мрдак. Ивана Мрдак најбољи је поентер екипе са 16,5 поена по утакмици и од ње прети највећа опасност. Најбоље је прати Сара Саркаџија, примач сервиса,и најбоља играчица тима из прошле сезоне – леворука Марија Јовановић. У свом саставу тим из Старе Пазове има и две бивше играчице Звезда – Јадранку Будровић (средњи блокер) и Сару Војнић-Пурчар (примач сервиса). Тренер екипе је Јово Цаковић, који је тренер и женске кадетске репрезентације.

Тим тренера Бошковића не игра у најбољих форми у последњих неколико мечева. После пораза од НИС Спартака и Волеј Каница, црвено-беле ће покушати да се врате на победнички колосек. С обзиром на исти скор као и наредни противник ово ће бити директна борба за тренутно четврто место на табели.

Утакмица је на програму у суботу, 12. децембра са почетком у 20ч, УСЦ ,,Вождовац“.

 

Повезане вести

Leave a Comment