Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Петковић и Каду очекују наставак серије

Никола Петковић је добром партијом у Чачку показао да ће представљати право појачање за Звезду ове сезоне.

„Ово је моја прва утакмица, нови деби у Звезди. Јако сам срећан што смо победили Борац, превасходно јер смо прекинули ову дугу негативну традицију. Ја сам пресрећан и задовољан, како својом игром тако и игром екипе, и мислим да ћемо ако овако наставимо, остварити желејни циљ“, рекао је Петковић.

Ово је било само прво у низу гостовања која очекују Звезду.

„Спремни смо за то, Звезда мора да буде спремна. То је лепа шанса за нас да вежемо четири победе на страни заредом и да наставимо колосеком којим и треба да идемо“, закључује Петковић.

Каду наставља да тресе мреже ривала. Овога пута, био је стрелац са беле тачке, али скромни Бразилац у први план истиче добру игру екипе.

„Тежак је распоред зато што сада имамо још два тешка гостовања. Али, прекинули смо ову традицију. Играо сам два пута овде, једном смо играли нерешено једном смо изгубили. Сада смо победили, лепо смо играли и треба тако да наставимо до краја првенства, да играмо оно што од нас тренер тражи и да дајемо голове. Ми то желимо, и радимо на томе“, истакао је Каду.

Повезане вести

8 comments

Драган сеп 18, 2011 at 09:23

Kренули Толетови пајтоси по бајбоцима.. али, од главе смрди риба.

Reply
kasa delije sever сеп 18, 2011 at 10:00

eee

Reply
Zvezda сеп 18, 2011 at 07:51

Ma o kakvoj crnoj tradiciji ovi govore? Borac je 150 puta izgubio od velikana Zvezde, a dobio2 pupa i ima 2-3 remija… O cemu vi pricate??? Tradicija se prati u kompletnim medjusobnim odmjeravanjima, a ne kako kome odgovara, pa pominju u zanjih godinu, dve…mislim, sprdnja! Kakav Borac crni da se uopste moze porediti sa Zvezdom, stalno smo ga mlatili po 4-5:0! Ocekujem i tog bednoh Hajduka da tamo smlatimo bar 0-4!

Reply
Delija сеп 18, 2011 at 08:44

Da ti pojasnim, Zvezda je u poslednjih 5 godina samo jednom pobedila…

Reply
Теша_Делија!!! сеп 18, 2011 at 12:28

U Cacku imamo skor 6 4 3 posle ove utakmice

Reply
@ сеп 18, 2011 at 02:50

Dajte Kaduu drzavljanstvo. Momak ga je zasluzio svojom posvecenoscu timu i vecitim zalaganjem. Ja sam ga prvi kritikovao ranije, ali zaista me je razoruzao spremnoscu da se podredi timu i time sto nikad nije glumeo zvezdu.

Reply
Marko Vozdovac сеп 18, 2011 at 19:13

Ne, ne, gresis, ja sam ga prvi pljuvao 😉 Salu na stranu, momak stvarno gine za nas klub, ginuo je i ranije kada smo ga pljuvali, ali tada nije igrao fudbal, tako da ce mi biti prilicno krivo kada jednog dana bude otisao iz naseg kluba..

Reply

Leave a Comment