Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Ребић: Могли смо и да изгубимо, али смо показали карактер

Млади плеј црвено-белих, Никола Ребић, поново је заблистао у битним тренуцима и важном тројком у продужетку одвео актуелног шампиона на +3 против Меге у додатном периоду. Реба беба је за 22 минута у игри убацио осам поена (тројке 2/3, слободна бацања 2/2) уз пет скокова и четири асистенције. Популарног Реброна није изненадио жесток отпор чете Дејана Милојевића.

– Донекле и очекивано. Знали смо да долазимо на врућ терен. Мега игра одлично у Митровици, они су одлична екипа и имали су доста времена да се припреме. Отворили смо утакмицу како смо и желели, али после је дошло до пада. На крају смо могли и да изгубимо, али смо показали карактер. Одиграли смо добро у одбрани и у завршници били паметни. Ово је изузетно битна победа за нас – рекао је Ребић.

Све боље партије Ребића могу да радују све у црвено-белом табору, јер Маркус Вилијамс још увек није на свом препознатљивом нивоу, тако да клуб има велики број опција на јединици, обзиром да и Стефан Јовић пружа врло добре игре.

Повезане вести

1 comment

dejo дец 15, 2015 at 14:02

Sta reci nego Bravo kosarkasi nase Crvene Zvezde ,nego ovom timu fali jedan igrac poput Bobija bar mi se tako cini svaka cast Cirbesu i Stimcu sto se nadopunjuju ali meni se licno svidio onaj Kaba iz Mega leksa ili tako nekav koji bi totalno zatvorio reket naseg kosarkaskog tima nase Crvene Zvezde trebao bi Covke da pita za cenu Kabe kod ovog Miska Raznatovica jer mislim da bi se dobro uklopio u sistem naseg KK Crvena Zvezda samo neki predlog moj 🙂

Reply

Leave a Comment