Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојкаОдбојка

Бошковић: Морамо још доста да радимо

Одбојкашице Црвене звезде поражене су и у реванш мечу осмине финала Купа ЦЕВ од Волеј Кеница, овога пута са максималних 0:3.

Тренер црвено-белих Александар Бошковић сумирао је утиске након пораза.

У овом тренутку и у овом саставу је то отприлике то. По годинама наших играчица и годинама противничких можете приметити колика је то разлика у квалитету и искуству. Оне много лакше решавају неке лакше лопте, а ми имамо ту бољку да правимо неке грешке које су својствене деци, јер су јако младе и то време не можемо купити, већ морамо радити и чекати да све то прође – констатовао је Бошковић.

Најискуснија у нашем тиму Весна Ђуришић истиче да је фокус сада пребачен на домаћа такмичења.

Остаје жал за овом утакмицом и тиме да се покажемо на домаћем терену. Нажалост, то се није десило. Нећу да тражим алиби у повређеним играчима, јер њих морамо да чувамо за наше домаће првенство. Жао ми је због девојака, које играјући у Европи стичу искуство, али сада је фокус на нашој Супер лиги – истакла је Ђуришићева.

Тренер гостујуће екипе Хан Абинг је очекивао већи отпор Црвене звезде.

Очекивали смо много тежу игру, него што је то био случај, јер је у Швајцарској било много напетије. Бојана Миленковић није могла да игра, а она је у Берну била много важан играч. Црвена звезда је била још млађа иако је већ млад тим – рекао је Абинг.

У екипи Волеј Кеница наступала је и Јована Гогић, некадашња одбојкашица Поштара и Јединства из Старе Пазове.

Било ми је јако необично јер већ пет година нисам играла у Србији. Очекивала сам да ће бити велико узбуђење, али сам се трудила да то све прикријем. Да будем искрена, очекивали смо овај резултат, а Црвеној звезди честитам на одличној борби – закључила је Јована Гогић.

Повезане вести

Leave a Comment